Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Ehbo>Wondspray

Bepanthen Cooling Foam Spray 75ML

Verkoelt eerstegraads verbrandingen

Bepanthen Cooling Foam Spray 75ML
Bepanthen Cooling Foam Spray 75MLBepanthen Cooling Foam Spray 75MLBepanthen Cooling Foam Spray 75MLBepanthen Cooling Foam Spray 75MLBepanthen Cooling Foam Spray 75MLBepanthen Cooling Foam Spray 75ML
14,95
  • Merk:  Bepanthen
  • Inhoud: 75ML
  • EAN: 8713091023187
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Bepanthen Cooling Foam Spray verkoelt eerstegraads verbrandingen en verbrandingen door de zon. Het zorgt voor continue hydratatie om het natuurlijke herstelproces te ondersteunen en huidirritatie te verminderen.

Kenmerken van Bepanthen Cooling Foam Spray:
- koelt, kalmeert en hydrateert;
- ondersteunt het natuurlijke huidherstel;
- zacht, wit schuim dat intrekt zonder te wrijven;
- klinisch getest.

Hoe te gebruiken?

Bij lichte verbrandingen: verkoel de eerstegraads verbranding onmiddellijk met koud kraanwater. Dep de huid voorzichtig droog. Breng daarna als volgt aan: schud de bus goed, houd hem rechtop, spray op 2,5 cm van de aangedane huid totdat deze helemaal bedekt is met een dunne, witte laag Foam Spray. Wacht enkele minuten tot de Foam Spray is opgenomen. Breng indien nodig meerdere malen aan. Het is belangrijk uw arts te raadplegen als de verbranding na enkele dagen nog rood is of erger wordt.

Bij verbrandingen door de zon: schud de bus goed, houd hem rechtop, spray op 2,5 cm van de aangedane huid totdat deze helemaal bedekt is met een dunne, witte laag Foam Spray. Wacht enkele minuten tot de Foam Spray is opgenomen. Breng indien nodig meerdere malen aan. Het is belangrijk uw arts te raadplegen als de verbranding na enkele dagen nog rood is of erger wordt.

Waarschuwingen
Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor één van de ingrediënten. Stoppen met de behandeling als er een overgevoeligheidsreactie optreedt. Als het moeilijk is de ernst van een verbranding door de zon te bepalen bij peuters en kleuters, raadpleeg dan een arts. Bewaren beneden 25°C. Spray niet op slijmvlies of kapotte huid. Vermijd contact met de ogen, neus, mond of oren tijdens aanbrengen op het gezicht. In geval van contact met de ogen, kapotte huid of slijmvliezen, kort spoelen met kraanwater. Niet innemen of inhaleren. Alleen voor uitwendig gebruik.

Ingredienten

Ingrediënten

Gezuiverd water, Dexpanthenol, Capryl/Capramodopropyl betaine, Isopentaan, Fenoxyethanol, Fosfatidylcholine, Alcohol, Isobutaan, Natrium fosfaat, Dinatrium EDTA, Natrium oleate, Dinatrium fosfaat, Drijfgas: stikstof (inert gas).

Vragen & Antwoorden
Hoe lang kan ik Bepanthen Cooling Foam Spray gebruiken?

Als uw huid gespannen en pijnlijk aanvoelt en rood is, kunt u Bepanthen Cooling Foam Spray gebruiken totdat uw huid weer is hersteld. Na de behandeling met Bepanthen Cooling Foam Spray wordt geadviseerd uw huid verder te verzorgen met Bepanthen Crème of Zalf. Let op: Indien er blaren zijn of de huid los laat geen product aanbrengen en contact opnemen met de huisarts.

Kan ik Bepanthen Cooling Foam Spray ook gebruiken bij verbrandingen door de zon?

Verbrandingen door de zon zijn eerstegraads verbrandingen en mogen met Bepanthen Cooling Foam Spray behandeld worden. Koel de huid eerst met lauw, zachtstromend water en gebruik dan Bepanthen Cooling Foam Spray voor extra hydratatie én ondersteuning van het huidherstel.

Productreviews (3 reviews)

Janneke kam *

5 juli 2020

Snel geleverd helpt goed ver zachtent voor de huid super

Mary *

1 april 2020

Werkt perfect als je je verbrand hebt, koelt meteen, verlicht pijn, lange tijd pijnloos.

Peter *

8 maart 2020

Onze vaste "hulp" in de keuken. Ideaal bij kleine brandwonden, maar waarschijnlijk ook voor zonnebrand een goed middel. Sprayen en pijn verdwijnt snel.

* Deze review is geplaatst door een klant die dit product bij ons heeft gekocht.

Reviews 1 - 10 van 3

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Bepanthen Cooling Foam Spray 75ML?

Meer uit ons assortiment