Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Belladot Evelina Menstruatiecup M/L 1ST
Belladot Evelina Menstruatiecup M/L 1ST

Belladot Evelina Menstruatiecup M/L 1ST

Niet meer verkrijgbaar
  • Merk: Belladot
  • Inhoud: 1ST
  • EAN: 7350033083857

×

of

Productbeschrijving

Biedt bescherming bij menstruatie op een manier die zowel milieuvriendelijk is als economisch

* Dit betreft een Hygiëne product, geen recht van retour

Algemeen
Belladot Evelina menstruatiecup biedt bescherming bij menstruatie op een manier die zowel milieuvriendelijk is als economisch, omdat u het cupje keer op keer kunt gebruiken. Het is ook een goed alternatief voor tampons, als u problemen hebt met droge en tere slijmvliezen. Evelina heeft geen effect op de pH-balans.

U kunt Belladot Evelina veilig gebruiken tijdens het slapen, sporten, zwemmen. of reizen. De menstuatiecup heeft meer capaciteit dan tampons, waardoor u zich minder vaak hoeft af te zonderen, en u dus een vrijer gevoel hebt.

Belladot Evelina menstruatiecup is gemaakt van veilig silicone, zacht en eenvoudig in gebruik. Aan het uiteinde van het cupje zit een uitstekend gedeelte, waar u aan kunt trekken om de cup te verwijderen. Als deze te lang is kunt u deze simpelweg op de gewenste lengte afknippen. Evelina is eenvoudig schoon te maken en te desinfecteren. Kook de menstruatiecup in gewoon water gedurende 5-7 minuten of gebruik de Belladot Cleansing Gel, vóór het inbrengen bij elke periode van ongesteldheid. Bewaar de menstruatiecup in het bijbehorende zakje wanneer het niet in gebruik is.

Tip: Het kan enige tijd duren voordat u comfortabel bent met het inbrengen. We raden daarom aan om een inlegkruisje te gebruiken "voor de zekerheid", totdat u erin geoefend bent de menstruatiecup elke keer op de correcte plaats in te brengen.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist