9478.969 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Be Cup Menstruatiecup Maat 1ST

Het effectief beschermende alternatief voor de bekende hygiënische wegwerpartikelen

19,99
  • Merk:  Be Cup
  • Inhoud: 1ST
  • EAN: 3160921965332
  • Op voorraad:  20  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Be Cup Menstruatiecup Maat 1, het effectief beschermende alternatief voor de bekende hygiënische wegwerpartikelen. Wist u dat de gemiddelde vrouw zo'n 2250 dagen van haar leven menstrueert, dat is meer dan zes jaar! Tijd dus voor een revolutionair product, die het leven van een vrouw een stuk makkelijke zal maken. De Be Cup Menstruatiecup is kwa vorm te vergelijken met een bel en is gemakkelijk in te brengen in de vagina. Doordat de cup is gemaakt van 100% medische siliconen, en hij hypoallergeen, onbehandeld en ongekleurd is, zal het uw lichaam respecteren en uw vaginale flora niet irriteren.

De menstruatiecup is veilig en zit comfortabel doordat de flexibiliteit ervoor zorgt dat de cup zich vormt naar uw vagina. U kunt de cup afhankelijk van uw flow tot wel 8 uur dragen, ideaal voor de momenten dat er geen toilet in de buurt is. Dit economische product is tot wel 5 jaar te gebruiken en gemakkelijk schoon te maken.

De Be Cup Menstruatiecups komen in verschillende maten om te voldoen aan de beschermingsbehoeften van alle vrouwen tijdens hun menstruatie. Om de juiste maat te kiezen, moet u rekening houden met bepaalde factoren als: leeftijd, sportiviteit, of u een lichte, normale of zeer overvloedige menstruatie heeft en hoeveel vaginale bevallingen u heeft gehad.

Be Cup Menstruatiecup Maat 1 is het kleinste formaat van Be'Cup: is 47 mm hoog, 41 mm in diameter en heeft een capaciteit van 20,2 ml. Dit formaat zal voornamelijk geschikt zijn voor:
- tienermeisjes en maagdelijke vrouwen;
- kleine vrouwen met een lichte flow;
- sportieve vrouwen met een lichte flow;
- voor vrouwen die nog nooit vaginaal zijn bevallen.

Ook verkrijgbaar: de Be Cup Menstruatiecup Maat 2. Dit is een medium formaat en is 52 mm in de hoogte, 46 mm in de diameter en heeft een capaciteit van 29,5 ml. Dit formaat is geschikt voor:
- vrouwen ouder dan 30 jaar;
- vrouwen met een overvloedige flow;
- vrouwen die als eens vaginaal zijn bevallen.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Be Cup Menstruatiecup Maat 1ST?

Meer uit ons assortiment