9367.688 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Lichaamsverzorging>Deodorant>Deodorant spray

Axe You Energised Deodorant & Bodyspray 150ML

Beschermt u de hele dag door tegen geurtjes

5,19
  • Merk:  Axe
  • Inhoud: 150ML
  • EAN: 8710447484333
  • Op voorraad:  37  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Axe You Energised Deodorant & Bodyspray beschermt u de hele dag door tegen geurtjes. De deodorant heeft een verfrissende geur, voor een dag vol frisheid. Ideaal voor de man die het unieke in zichzelf wil claimen. Want niemand is perfect, maar iedereen heeft wel iets speciaals dat hem aantrekkelijk maakt.

Axe You Energised Deodorant & Bodyspray:
- beschermt u de hele dag door tegen geurtjes;
- voor een dag vol frisheid;
- is ideaal voor de man die het unieke in zichzelf wil claimen.

Hoe te gebruiken?
Draai de dop om de spuitkop tevoorschijn te halen en houdt de deodorant ongeveer 15cm van uw lichaam. Druk op de sproeiknop en omhul uzelf met de pittige geur. Een korte beweging op uw borst moet genoeg zijn om indruk te maken.

Waarschuwingen
Spray niet op minder dan 15 cm afstand. Vermijd directe inhalatie. Spuit slecht kort en gebruik enkel in goed geventileerde ruimtes. Vermijd contact met de ogen. Niet gebruiken op een geïrriteerde of beschadigde huid. Buiten bereik van kinderen houden. Niet doorboren of verbranden, ook niet na gebruik. Verpakking staat onder druk: kan barsten bij verhitting. Bescherm tegen de zon en niet blootstellen aan temperaturen boven de 50°C. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Alleen leeg weggooien.
Ingredienten

Ingrediënten
Butane, Isobutane, Propane, Cyclopentasiloxane, Aluminum Chlorohydrate, Parfum, Disteardimonium Hectorite, Propylene Carbonate, Titanium Dioxide, Silver Chloride, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Coumarin.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Axe You Energised Deodorant & Bodyspray 150ML?

Meer uit ons assortiment