Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Lichaamsverzorging>Deodorant>Deodorant voor mannen

Axe Peace Deodorant Spray 150ML

Warm geurende bodyspray voor een vredige verfrissing

Korting 44%
4,49 2,49
  • Merk:  Axe 
  • Inhoud: 150ML
  • EAN: 8710447285541
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Axe Peace Deodorant Spray is een intrigerende bodyspray met een pittige, maar jeugdig tintje. De warme aroma van muskus en droog hout omhullen u met een gevoel van vrede en een prikkelende frisheid. Met slechts een korte druk op de knop activeert u de warmte en bent u de hele dag voorzien dan een aangename geur.

Hoe te gebruiken?
Draai de dop om de spuitkop tevoorschijn te halen en houdt de deodorant ongeveer 15cm van uw lichaam. Druk op de sproeiknop en omhul uzelf met de warme geur. Een korte beweging op uw borst moet genoeg zijn om indruk te maken.

Waarschuwingen
Spray niet op minder dan 15 cm afstand. Vermijd directe inhalatie. Spuit slecht kort en gebruik enkel in goed geventileerde ruimtes. Vermijd contact met de ogen. Niet gebruiken op een geïrriteerde of beschadigde huid. Buiten bereik van kinderen houden. Niet doorboren of verbranden, ook niet na gebruik. Verpakking staat onder druk: kan barsten bij verhitting. Bescherm tegen de zon en niet blootstellen aan temperaturen boven de 50°C. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Alleen leeg weggooien.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Axe Peace Deodorant Spray 150ML?