Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Lichaamsverzorging>Deodorant>Deodorant voor mannen

Axe Musk Deodorant Spray 150ML

Verleidelijke bodyspray voor echte mannen

Korting 44%
4,49 2,49
  • Merk:  Axe 
  • Inhoud: 150ML
  • EAN: 8710447285534
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Axe Musk Deodorant Spray is een unieke bodyspray met bijzonder mannelijke geur. De geur is samengesteld met leer en musk en bevat een vleugje lavendel en geranium. Hierdoor kunt u de gehele dag genieten van een intense verleiding en bent u beschermt tegen nare zweetgeurtjes.

Hoe te gebruiken?
Draai de dop om de spuitkop tevoorschijn te halen en houdt de deodorant ongeveer 15cm van uw lichaam. Druk op de sproeiknop en omhul uzelf met de verleidelijke geur. Een korte beweging op uw borst moet genoeg zijn om indruk te maken.

Waarschuwingen
Spray niet op minder dan 15 cm afstand. Vermijd directe inhalatie. Spuit slecht kort en gebruik enkel in goed geventileerde ruimtes. Vermijd contact met de ogen. Niet gebruiken op een geïrriteerde of beschadigde huid. Buiten bereik van kinderen houden. Niet doorboren of verbranden, ook niet na gebruik. Verpakking staat onder druk: kan barsten bij verhitting. Bescherm tegen de zon en niet blootstellen aan temperaturen boven de 50°C. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Alleen leeg weggooien.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Axe Musk Deodorant Spray 150ML?