Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Lichaamsverzorging>Deodorant>Deodorant spray

Axe Gold Anti-Transpirant Deodorant Spray 150ML

Met heerlijke, stijlvolle geur

5,19
  • Merk:  Axe
  • Inhoud: 150ML
  • EAN: 8717163640883
  • Op voorraad:  7  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Axe Gold Anti-Transpirant Deodorant Spray beschermt 48 uur tegen geurtjes en heeft een heerlijke, stijlvolle geur. Dit karakter is te danken aan oud wood en donkere vanille. Ideaal voor de man die er perfect uit wil zien in een zwart of wit t-shirt, zonder witte en gele vlekken.

Axe Gold Anti-Transpirant Deodorant Spray:
- beschermt 48 uur tegen geurtjes;
- met heerlijke, stijlvolle geur;
- laat geen witte of gele vlekken achter in uw kleding.

Hoe te gebruiken?
Draai de dop om de spuitkop tevoorschijn te halen en houdt de deodorant ongeveer 15cm van uw lichaam. Druk op de sproeiknop en omhul uzelf met de pittige geur. Een korte beweging op uw borst moet genoeg zijn om indruk te maken.

Waarschuwingen
Spray niet op minder dan 15 cm afstand. Vermijd directe inhalatie. Spuit slecht kort en gebruik enkel in goed geventileerde ruimtes. Vermijd contact met de ogen. Niet gebruiken op een geïrriteerde of beschadigde huid. Buiten bereik van kinderen houden. Niet doorboren of verbranden, ook niet na gebruik. Verpakking staat onder druk: kan barsten bij verhitting. Bescherm tegen de zon en niet blootstellen aan temperaturen boven de 50°C. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Alleen leeg weggooien.
Ingredienten

Ingrediënten
Butane, Isobutane, Propane, Cyclopentasiloxane, Aluminum Chlorohydrate, PPG-14 Butyl Ether, Parfum, Disteardimonium Hectorite, Propylene Carbonate, Citral, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Axe Gold Anti-Transpirant Deodorant Spray 150ML?

Meer uit ons assortiment