Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Lichaamsverzorging>Deodorant>Deodorant spray

Axe Anarchy Deodorant & Bodyspray 150ML

Heeft een volle, kruidige geur met vleugje fris en zoet

5,19
  • Merk:  Axe 
  • Inhoud: 150ML
  • EAN: 8717163641057
  • Op voorraad:  24  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Axe Anarchy Deodorant & Bodyspray heeft een volle, kruidige geur met een vleugje fris en zoet. Dit karakter is afkomstig van een bijzondere mix van sandelhout, witte amber, blauwe bes en lavendel. Ideaal te dragen door een man die wil laten weten dat hij zijn eigen keuzes maakt.

Axe Anarchy Deodorant & Bodyspray:
- heeft een volle, kruidige geur met een vleugje fris en zoet;
- bevat een mix van sandelhout, witte amber, blauwe bes en lavendel;
- ideaal voor de man die wil laten zien zijn eigen keuzes te maken.

Hoe te gebruiken?
Draai de dop om de spuitkop tevoorschijn te halen en houdt de deodorant ongeveer 15cm van uw lichaam. Druk op de sproeiknop en omhul uzelf met de pittige geur. Een korte beweging op uw borst moet genoeg zijn om indruk te maken.

Waarschuwingen
Spray niet op minder dan 15 cm afstand. Vermijd directe inhalatie. Spuit slecht kort en gebruik enkel in goed geventileerde ruimtes. Vermijd contact met de ogen. Niet gebruiken op een geïrriteerde of beschadigde huid. Buiten bereik van kinderen houden. Niet doorboren of verbranden, ook niet na gebruik. Verpakking staat onder druk: kan barsten bij verhitting. Bescherm tegen de zon en niet blootstellen aan temperaturen boven de 50°C. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Alleen leeg weggooien.
Ingredienten
Ingrediënten
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Parfum, Caramel, Citric Acid, Cocamide MEA, Glycerin, Maltodextrin, PPG-12, Sodium Benzoate, Citronellol, Limonene, Linalool.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Axe Anarchy Deodorant & Bodyspray 150ML?