Bestel nu
0
€ 0,00
Avent Natural Flesspeen Soft Flow 0m+ 2ST
Avent Natural Flesspeen Soft Flow 0m+ 2ST

×

of

Avent Natural Flesspeen Soft Flow 0m+ 2ST

6,69

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  • Merk: Avent
  • Inhoud: 2ST
  • EAN: 8710103873785
Productbeschrijving

Ultra zachte speen, voor de eerst toevoer

Zwanger of net bevallen? Schrijf u in voor het gratis webinar op donderdag 23 september om 19:00 uur en leer alles over de huid(problemen) van u en uw kindje. Klik hier voor meer informatie. 

Algemeen
Avent Natural Flesspeen Soft Flow is een extra zachte en soepele speen voor de eerste toevoer, geschikt vanaf de geboorte. De vorm van de brede speen lijkt op die van een borst en stimuleert zo het natuurlijk aanleggen. Ook heeft de speen een flexibele, spiraalvormige design en unieke comfortkussentjes voor een natuurlijke voeding, zonder dat de speen inklapt. Zo is het voor u en uw baby gemakkelijker om borst- en flesvoeding te combineren. Daarnaast bevat het een antikrampjes-ventiel dat is ontworpen om de lucht uit de maag van uw baby te houden en darmkrampjes en ongemak te verminderen.

Avent Natural Flesspeen Soft Flow is te gebruiken op alle Avent Natural Flessen, verkrijgbaar met een inhoud van: 60ml, 125ml, 260ml en 330ml.

De Avent Natural Flesspenen-serie bestaat naast deze Soft Flow speen uit: 1 Gaats 0m+, 2 Gaats 1m+, 4 Gaats 6m+, Variabel 3m+ en Papspeen 6m+.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist