Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9367.543 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Babyverzorging>Babyflessen en drinkbekers>Babyfles

Avent Natural Fles 330ML

Bevat speen met snelle toevoer, geschikt vanaf 6 maanden

10,99

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

 • Merk:  Avent
 • Inhoud: 330ML
 • EAN: 8710103873761
  Productbeschrijving
  Algemeen
  Avent Natural Fles bevat een zachte, geribbelde speen, geschikt voor baby's vanaf 6 maanden. De vorm van de brede speen lijkt op die van een borst en stimuleert zo het natuurlijk aanleggen. Ook is de speen voorzien van zachte, ribbels met unieke comfortkussentjes voor een ononderbroken voeding, zonder dat de speen inklapt. Zo is het voor u en uw baby gemakkelijker om borst- en flesvoeding te combineren. Daarnaast bevat het een antikrampjes-ventiel dat is ontworpen om de lucht uit de maag van uw baby te houden en darmkrampjes en ongemak te verminderen.

  Dankzij de unieke vorm is de fles eenvoudig en in elke gewenste richting vast te houden voor maximaal comfort. Naast dat de fles eenvoudig in gebruik is, is het ook makkelijk schoon te maken. Een ander bijkomend voordeel van het Avent Natural-assortiment is dat de borstkolf-, fles- en bekeronderdelen met elkaar gecombineerd kunnen worden, om zo het product te creëren dat het beste bij u en uw baby past.

  Deze Avent Natural Fles heeft een inhoud van 330ml en is ook verkrijgbaar in 60ml, 125ml, 260ml2x260ml en 330ml.
  Daarnaast zijn de Natural Flesspenen ook los verkrijgbaar voor elke ontwikkelingsfase van uw baby: Soft Flow 0m+, 1 Gaats 0m+, 2 Gaats 1m+, 3 Gaats 3m+, 4 Gaats 6m+, Variabel 3m+ en Papspeen 6m+.

  Heeft u een vraag over Avent Natural Fles 330ML?

  Meer uit ons assortiment