Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Oorverzorging>Oorspray

Audispray Junior Oorhygiëne 25ML

Lost op natuurlijke wijze het oorsmeer op, voor kinderen vanaf 3 jaar

8,79
  • Merk:  Audispray
  • Inhoud: 25ML
  • EAN: 7640107850622
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Audispray Junior Oorhygiëne is een oplossing op basis van 100% gezuiverd zeewater, dat microbiologisch is gecontroleerd. De ionen die aanwezig zijn in het zeewater, maken het mogelijk dat de vette deeltjes die oorsmeer aanmaken worden ontbonden, waardoor het oorsmeer op natuurlijke wijze kan worden opgelost. Audispray Junior kan worden gebruikt bij kinderen vanaf 3 jaar.

Audispray is het eerste gepatenteerde product in Europa in de vorm van een spray met gecontroleerde druk, die dagelijks gebruikt kan worden voor de complete hygiëne van de oren. Verschillende studies ondersteunen dat Audispray oorproblemen kan voorkomen.

Deze spray is geschikt voor kinderen die ouder zijn dan 3 jaar. Voor het reinigen van de oren van baby's tussen de 0 en 3 jaar, gebruikt u Audispray Audibaby Oorhygiëne. Voor volwassen is er de Audispray Oorhygiëne.

Hoe te gebruiken?
Dagelijks één verstuiving in elk oor, dan 10 seconden masseren aan de onderkant van het oor. De massage is erg belangrijk, doordat de oplossing dan beter kan inwerken en het oorsmeer en andere onzuiverheden los kan weken. Na de massage houdt u uw hoofd schuin, zodat de overtollige oplossing uit uw oor kan stromen en kan vervolgens gemakkelijk verwijderd worden met een zakdoekje.

Waarschuwingen
Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 3 jaar, in geval van oorontsteking, pijn, vreemde voorwerpen in het oor, bij trommelvliesperforatie, bij dragers van trommelvliesbuisjes en bij personen die chirurgische ingrepen hebben ondergaan in het oor.
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Audispray Junior Oorhygiëne 25ML?

Meer uit ons assortiment