Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Oorverzorging>Oorspray

Audispray Audibaby Oorhygiëne 10ML

Perfect schone oren voor baby’s en kinderen!

8,95
  • Merk:  Audispray 
  • Inhoud: 10ML
  • EAN: 7640107850806
  • Op voorraad:  45  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Audispray Audibaby Oorhygiëne is speciaal ontwikkeld voor kinderen en baby’s van 0 tot 3 jaar. De oplossing van 100% gezuiverd zeewater zit verpakt in enkele doseringen die na gebruik weggegooid kunnen worden. De hygiëne van de oren van baby's en kinderen is zeer belangrijk omdat een goede hoorfunctie onmisbaar is in het vroege leerproces.

Er hoeven met Audibaby geen wattenstaafjes gebruikt te worden die het oorkanaal kunnen beschadigen en het oorsmeer verder het oorkanaal indrukken. Een paar druppels in elk oor eenmaal per week zorgt voor een schoon oorkanaal. De 1 ml uitvoering past perfect in het oor van kinderen en baby's.

Voor kinderen ouder van 3 jaar kunt u gebruik maken van de Audispray Junior Oorhygiëne. Voor volwassen en kinderen ouder dan 12 jaar is er de Audispray Oorhygiëne.

Hoe te gebruiken?
Één dosering per week in elk oor, dan 10 seconden masseren aan de onderkant van het oor. De massage is erg belangrijk, doordat de oplossing dan beter kan inwerken en het oorsmeer en andere onzuiverheden los kan weken. Na de massage houdt u het hoofdje van uw baby schuin, zodat de overtollige oplossing uit het oor kan stromen en kan vervolgens gemakkelijk verwijderd worden met een zakdoekje.

Waarschuwingen
Niet gebruiken in geval van oorontsteking, pijn, vreemde voorwerpen in het oor, bij trommelvliesperforatie, bij dragers van trommelvliesbuisjes en bij personen die chirurgische ingrepen hebben ondergaan in het oor.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Audispray Audibaby Oorhygiëne 10ML?