Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
DeOnlineDrogist.nl At Home Clean Vaatwastabletten 5in1 100ST
DeOnlineDrogist.nl At Home Clean Vaatwastabletten 5in1 100ST

DeOnlineDrogist.nl At Home Clean Vaatwastabletten 5in1 100ST

9,95

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

×

of

Productbeschrijving

Verwijdert effectief hardnekkig vuil en zorgt voor een glanzend schone vaat

Algemeen
At Home Clean Vaatwastabletten 5in1 verwijdert effectief hardnekkig vuil en zorgt voor een glanzend schone vaat. De vaatwastabletten bevatten een afwasmiddel en vlekwijdering voor het reinigen van hardnekkig vuil en glasbescherming voor bescherming van uw glaswerk. Daarnaast bevatten de tabletten ook zout om het water te verzachten en kalkaanslag te vermijden en spoelglansmiddel voor een glanzende vaat.

Hoe te gebruiken?
Haal een tablet uit de beschermingsfolie en plaats in het grootste vakje voor vaatwasmiddel en sluit deze. Na gebruik de handen spoelen.

Waarschuwingen
Op een koele en droge plaats bewaren. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Buiten het bereik van kinderen houden. Oogbescherming/ gelaatsbescherming dragen. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Niet inslikken. In geval van inslikken een arts raadplegen.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist