9372.359 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Neus (en vrijer ademen)>Neusinhaler

AromaStick Energy 1ST

Een verkwikkende aromamix voor lichaam en geest

8,99
  • Op voorraad:  28  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
AromaStick Energy is een natuurlijke inhaler met een mix van geuren met een energieke uitwerking. Geuren zorgen ervoor dat het limbisch systeem in onze hersenen aan het werk gaat, in het gebied dat betrokken is bij de homeostase, onze stemming en onze emoties. Door de speciaal ontworpen filtertechniek in AromaStick is het inhaleren van de geconcentreerde geurcombinaties dan ook optimaal en heeft het tot drie keer meer impact dan dat we de geuren normaal zouden waarnemen. Dit leidt naar een directe uitwerking op onze emoties en conditie.

AromaStick Energy is een natuurlijke inhaler met een mix van geuren die een extra boost geven. De AromaStick Energy helpt bij lusteloosheid of bij het vinden van een extra boost om bijvoorbeeld te gaan sporten. Het geeft u niet alleen motivatie, maar ook de energie. De inhalers van AromaStick bestaan uitsluitend uit 100% biologische etherische oliën.

Hoe te gebruiken?
De inhaler kan 5 tot 15 keer per dag gebruikt worden. Bewaar op een plek onder de 25 graden en niet in direct zonlicht. Deel de inhaler niet met anderen.

Waarschuwingen
Als een allergische reactie optreedt, stop dan onmiddellijk met het gebruik. Bewaar buiten het bereik van kinderen jonger dan 6 jaar. Gebruik niet bij kinderen jonger dan 6 jaar.
Ingredienten

Ingrediënten
Biologische pepermuntolie, biologische grapefruitolie, biologische rozemarijnolie.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over AromaStick Energy 1ST?

Meer uit ons assortiment