9372.362 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Neus (en vrijer ademen)>Neusinhaler

AromaStick Calm 1ST

Een kalmerende aromamix die helpt kalm te blijven

8,99
  • Op voorraad:  30  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
AromaStick Calm is een natuurlijke inhaler met een mix van geuren met een ontspannende uitwerking. Geuren zorgen ervoor dat het limbisch systeem in onze hersenen aan het werk gaat. Dit gebied in onze hersenen is betrokken bij de homeostase, onze stemming en onze emoties. Door de speciaal ontworpen filtertechniek in AromaSticks is het inhaleren van de geconcentreerde geurcombinaties dan ook optimaal en heeft het tot drie keer meer impact dan dat we de geuren normaal zouden waarnemen. Dit leidt naar het directe uitwerking op onze emoties en conditie.

De AromaStick Calm is een natuurlijke inhaler met een mix van geuren die kalmerend en rustgevend is. Het helpt lichaam en geest te bedaren waardoor u kalm en in controle blijft, in iedere situatie. Het stelt gerust en geeft u innerlijke kracht en vertrouwen in uzelf. De inhalers van AromaStick bestaan uitsluitend uit 100% biologische ingrediënten.

Hoe te gebruiken?
De inhaler kan 5 tot 15 keer per dag gebruikt worden. Bewaar op een plek onder de 25 graden en niet in direct zonlicht. Deel de inhaler niet met anderen.

Waarschuwingen
Als een allergische reactie optreedt, stop dan onmiddellijk met het gebruik. Bewaar buiten het bereik van kinderen jonger dan 6 jaar. Gebruik niet bij kinderen jonger dan 6 jaar.
Ingredienten

Ingrediënten
Biologische bergamot-olie, biologische citroenolie, biologische cederhoutolie, biologische sage-olie, biologische vetiverolie.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over AromaStick Calm 1ST?

Meer uit ons assortiment