9372.254 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Neus (en vrijer ademen)>Neusinhaler

AromaStick Balance 1ST

Een harmoniserende aromamix die helpt innerlijke balans te bewaren

8,99
  • Op voorraad:  32  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
AromaStick Relax is een natuurlijke inhaler met een mix van geuren met een ontspannende uitwerking. Geuren zorgen ervoor dat het limbisch systeem in onze hersenen aan het werk gaat. Dit gebied in onze hersenen is betrokken bij de homeostase, onze stemming en onze emoties. Door de speciaal ontworpen filtertechniek in AromaStick is het inhaleren van de geconcentreerde geurcombinaties dan ook optimaal en heeft het tot drie keer meer impact dan dat we de geuren normaal zouden waarnemen. Dit leidt naar het directe uitwerking op onze emoties en conditie.

AromaStick Balance is een natuurlijke inhaler met een mix van geuren die zowel stimulerend als ontspannend is. De AromaStick Balance helpt lichaam en geest synchroon te laten lopen en zo de innerlijke balans te vinden of te houden. Het brengt rust en geeft u evenwicht. De inhalers van AromaStick bestaan uitsluitend uit 100% biologische etherische oliën.

Hoe te gebruiken?
De inhaler kan 5 tot 15 keer per dag gebruikt worden. Bewaar op een plek onder de 25 graden en niet in direct zonlicht. Deel de inhaler niet met anderen.

Waarschuwingen
Als een allergische reactie optreedt, stop dan onmiddellijk met het gebruik. Bewaar buiten het bereik van kinderen jonger dan 6 jaar. Gebruik niet bij kinderen jonger dan 6 jaar.
Ingredienten

Ingrediënten
Biologische pepermuntolie, biologische cipres olie, biologische geraniumolie, biologische gemberwortelolie.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over AromaStick Balance 1ST?

Meer uit ons assortiment