9477.889 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Arkopharma Arkoroyal Body's Defenses Volwassenen 7ST

Versterkt het natuurlijke afweersysteem van het lichaam

15,37
  • Op voorraad:  7  stuks beschikbaar
  • Op zondag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Arkopharma Arkoroyal Body's Defenses Volwassenen bevat kleine flesjes met een 'koninginnegelei en vitamine D-gebasseerde oplossing' die geselecteerde melkzuurbacteriën afgeeft aan het lichaam. Deze innovatieve combinatie versterkt het natuurlijke afweersysteem van het lichaam. Elk flesje bevat 40 miljard melkzuurbacteriën die na verloop van tijd vanzelf afsterven. Arkopharma Arkoroyal Body's Defenses Volwassenen garandeerd een minimun van 10 miljard actieve bacteriën gedurende de levensduur van het product.

De koninginnegelei, ook wel royal jelly, in dit product is van premiumkwaliteit uit een vervuilingsvrije omgeving, die regelmatig gecontroleerd wordt op lucht-, water- en bodemkwaliteit voor 20km² rond de bijenkasten van Arkopharma. 100% van de bijen worden uitsluitend gevoed met natuurlijke of biologische bronnen.

Vitamine D3 helpt het immuunsysteem goed te laten functioneren. Het is een vitamine die uw natuurlijke afweer versterkt, u helpt om gezond te blijven en seizoensgebonden veranderingen beter te kunnen verwerken.

Dosering
Neem 's morgens 1 flesje per dag bij het ontbijt. Het wordt aanbevolen dat u het gebruik elke maand voortzet. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

Waarschuwingen
Alleen geschikt voor volwassenen. Niet aanbevolen voor mensen die gevoelig of allergisch zijn voor een van de bestanddelen. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Bewaar uit de buurt van hitte, licht en vochtigheid. Bewaren bij een temperatuur lager dan 23 ° C.
Ingredienten

Samenstellingper klein flesje (10ml)Dagelijkse referentie inname
Vitamine D3 5 ug 100%
Gevriesdroogde Royal Jelly 228 mg  
Melkzuurbacteriën*
   Lactobacillus paracasei
   Bacillus coagulans
   Lactobacillus acidophilus
   Lactobacillus plantarum
   Bifidobacterium lactis
10.10 CFU (10 miljard  

* Melkzuurbacteriën: 40 miljard CFU-minimum gebruikt om 1 kleine fles te produceren.

Gebruikte stammen: Lactobacillus paracasei Lpc-37; Bacillus coagulans Bc-513; Lactobacillus acidophilus La-14; Lactobacillus plantarum Lp-115; Bifidobacterium lactis Bl-04.

Ingrediënten
Gezuiverd water - Suiker - Glucosepoeder - Stabilisator: sorbitol - Gevriesdroogde koningsgelei - Melkzuurbacteriën (1): Lactobacillus paracasei, Bacillus coagulans, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum en Bifidobacterium lactis - Natuurlijke sinaasappelsmaakstof - Conserveringsmiddelen: kaliumsorbaat en natriumbenzoaat - Acidulent: citroenzuur - Antiklontermiddelen: siliciumdioxide en magnesiumstearaat - Vitamine D3.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Arkopharma Arkoroyal Body's Defenses Volwassenen 7ST?

Meer uit ons assortiment