9368.689 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Rustgevende supplementen>Spanning en stress

Arkopharma Arkorelax Stress Control Tabletten 30TB

Innovatieve formule van Rhodiola, Siberische Ginseng, magnesium en vitamine B6

20,05
  • Op voorraad:  11  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving
Algemeen
Arkopharma Arkorelax Stress Control is een voedingssupplement, speciaal ontwikkeld voor wanneer u zich, tijdens dagelijkse activiteiten, overweldigend voelt door stress. Wanneer uw lichaam regelmatig wordt blootgesteld aan stress, kan dit zowel fysieke als mentale gevolgen hebben. Het kan namelijk zijn dat u door stress slecht slaapt en hierdoor overdag oververmoeid bent. Dit oefent dan niet alleen druk uit op uw psychologische functioneren, maar ook op uw lichamelijke functies.

De innovatieve en uitgebreide formule van Arkorelax Stress Control helpt u stress beter aan te kunnen, doordat het twee adaptogene plantenextracten combineert met magnesium en vitamine B6. Rhodiola-extract zorgt ervoor dat u zowel zakelijk als persoonlijk overwerk beter kunt weerstaan en stimuleert uw prestaties, terwijl Siberische Ginseng-extract een positieve indruk achterlaat op uw emotionele en fysieke welzijn. Magnesium en vitamine B6 zijn aan deze formule toegevoegd om vermoeidheid te verminderen en uw psychologische functies gezond te houden.

Dosering
Voor incidentele stress (overwerk, examens etc.): Neem 's morgens 2 en 's middags 1 tablet in met een groot glas water.
In perioden van stress: Neem 's ochtends 2 tabletten in met een groot glas water. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Niet innemen na 17:00 uur. Niet geschikt voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Bewaren op een droge en donkere plaats op kamertemperatuur, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
Ingredienten

Samenstelling

  Per 2 tabletten Per 3 tabletten
Siberische Ginseng extract (wortel) 300 mg 450 mg
Rhodiola extract (wortel) 180 mg 270 mg
Magnesium 60 mg (16%*) 90 mg (24%*)
Vitamine B6 1.4 mg (100%*) 2.1 mg (150%*)
* = Aanbevolen dagelijkse dosering

Ingrediënten
Magnesiumglycerofosfaat, Vulstoffen (cellulose en derivaat, calciumfosfaat), Extract van de wortel van Eleutherococcus (Eleutherococcus senticosus (Rupr. ex Maxim.) Maxim.), Extract van de wortel van Rhodiola (Rhodiola rosea (L.) Scop.), Antiklontermiddelen (mono- en diglyceriden van vetzuren, magnesiumstearaat), Zetmeel, Vitamine B6. Capsule (Glansmiddelen (cellulose en derivaten, stearinezuur), Kleurstoffen (calciumcarbonaat), Kleurstof concentraat van spiruline en appel).

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Arkopharma Arkorelax Stress Control Tabletten 30TB?

Meer uit ons assortiment