Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Omega vetzuren>Plantaardige olie

Arctic Blue Omega 3 Vegan Algenolie Capsules 60ST

100% plantaardig Omega 3 supplement

15,37
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Arctic Blue Omega 3 Vegan Algenolie is gemaakt van de meeste oorspronkelijke algensoort, die het belangrijkste Omega 3 vetzuur DHA bevat. DHA (docosahexaeenzuur) is een belangrijke bouwsteen van de hersenen, doordat 60% van de hersenen uit vet bestaat (waarvan 20% uit Omega 3 DHA). Hierdoor is een dagelijkse inname van 250mg DHA goed voor de functie van de hersenen. Bovendien is het goed voor de functie van het hart en de ogen.

Doordat de algen in Arctic Blue Omega 3 Vegan Algenolie door Arctic Blue zelf zijn gekweekt, is de olie 100% vrij van verontreiningen van wilde vis, waardoor dit supplement het Vegan-keurmerk mag dragen. Dit is tevens te danken aan het gegeven dat de capsule deels wordt gemaakt van zeewier en niet van gelatine.

Dosering
Dagelijks 1 capsule tijdens de maaltijd innemen. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog en afgesloten bewaren op kamertemperatuur, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
Ingredienten
Samenstelling
1 capsule bevat 500 mg algenolie waarvan 250 mg Omega 3 DHA.

Ingrediënten

Schizochytrium sp. algenolie, glycerol, gemodificeerd maiszetmeel, carrageen (zeewierextract), hoog oliezuur zonnebloemolie, rozemarijn extract, antioxidant (tocoferolen, ascorbylpalmitaat), zuurteregelaar (dinatriumfosfaat).

Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Arctic Blue Omega 3 Vegan Algenolie Capsules 60ST?