9372.396 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Eten & drinken>Dranken>Bronwater

AquaVia Alkaline Natural Spring Water 500ML

Premium alkalisch bronwater met een pH-waarde van 9,4

18,48 *

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

Prijs per 12 stuks is 18,48. De prijs per stuk is 1.54
  • Merk:  AquaVia
  • Inhoud: 500ML
  • EAN: 5948935005972
  • * Let op! Dit product verkopen wij per 12 stuks. Geen losse verkoop mogelijk.
Productbeschrijving
Dit product is bij de leverancier uit het assortiment en kunnen wij niet meer leveren

Algemeen

AquaVia Alkaline Natural Spring Water is natuurlijk alkalisch bronwater met een hoge pH-waarde van 9,4. Dit premium bronwater is afkomstig uit het Apusenigebergte dat onderdeel is van de West-Karpaten in Roemenië. Dit gebied werd gevormd na 145 miljoen jaar vulkaanuitbarstingen. Hier bevindt zich op honderden meters diepte een aquifer met bronwater dat op natuurlijke vulkanische wijze gefilterd is. Dit bronwater is zo puur dat er niets meer aan toegevoegd of weggenomen hoeft te worden. AquaVia wordt rechtstreeks bij deze bron in Roemenië gebotteld en behoudt hierdoor zijn samenstelling en bijzondere eigenschappen.

Dit bronwater uit één van de meest alkalische wateren ter wereld is van een uitzonderlijke zuiverheid. Het bevat namelijk een laag gehalte aan opgeloste stoffen (TVS). TVS staat voor Totaal Vaste Stof en is de graadmeter voor de hoeveelheid mineralen, zouten, metalen, kationen of anionen opgelost zijn in water. Alkaline Natural Spring Water bevat een hoge concentratie natriumionen en een hoog bicarbonaatgehalte, die ervoor zorgen dat AquaVia sterk alkalisch is en een hoge pH-waarde van 9,4 heeft. De natuurlijke pH van het menselijk lichaam is 7,4, maar wordt vaak verlaagd door het consumeren van voeding met een hoge zuurtegraad, zoals zuivel, suiker en rood vlees.

Doordat dit bronwater rijk is aan natriumcarbonaat en andere mineralen, helpt dit het lichaam om een gezonde vochtbalans te houden. Bovendien zorgt het tevens voor een goede hydratatie bij fysieke en mentale prestaties. Het brengt voedingsstoffen naar cellen en draagt bij aan een verbeterde stofwisseling. Daarnaast het is rijk aan antioxidanten, die de lichaamscellen tegen vrije radicalen helpen te beschermen.

Waarschuwingen
Op een schone, koele en droge plaats bewaren. Vrijwaren van zonlicht en vorst.
Ingredienten

Analyse alkalisch bronwater (mg per liter)

pH

9.4

K (Kalium)

0.32 mg

Na (Natrium)

65.7 mg

Ca (Calcium)

2.8 mg

HCO3 (Bicarbonaat)

158 mg

NO2 (Nitrieten)

< 0.05 mg

NO3 (Nitraten)

<1 mg

TDS (Total Dissolved Solids) bij 180°C

160 mg

Heeft u een vraag over AquaVia Alkaline Natural Spring Water 500ML?

Meer uit ons assortiment