Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9367.546 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Huishouden>Handig voor in huis>Snijplanken

Aman Prana Qi-board Houten Snijplank Rechthoekig S 1ST

85,00
  • Op voorraad:  3  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving
Algemeen
Aman Prana Qi-board Houten Snijplank is antiseptisch, HACCP-goedgekeurd en geschikt voor professioneel gebruik. De Qi-board is met de hand gemaakt en vervaardigd uit hout afkomstig van de Hon-Sho. Deze heet ook wel de kamferlaurier en komt oorspronkelijk uit Zuid-China, Formosa, Ceylon, India, Java en Sumatra. Doordat het met de hand gemaakt wordt, is elk Qi-board uniek. Het wordt uit één stuk hout gemaakt (alleen het houten handvat is er met houten pluggen aan vastgezet) en is daardoor een massief stuk hout. Hierdoor is de snijplank van hoge kwaliteit: er kan nergens water tussen dringen en de stevigheid is optimaal. Daarnaast is het gebruiksvriendelijk, duurzaam, hygiënisch schoon te maken en ook nog eens gifvrij.

Aman Prana Qi-board Houten Snijplank:
- met de hand gemaakt;
- vervaardigd uit hout afkomstig van de Hon-Sho;
- is antiseptisch, HACCP-goedgekeurd en geschikt voor professioneel gebruik;
- met optimale stevigheid;
- is gebruiksvriendelijk, duurzaam en hygiënisch schoon te maken;
- is gifvrij;
- afmeting: 24x18 cm.

Hoe te gebruiken?
Alledaags onderhoud: spoel na gebruik de houten snijplank af met warm water (gebruik zeker geen afwasmiddel). Droog de plank af en laat deze rechtstaand en vrij drogen.
Groot onderhoud: wrijf het Qi-board zo’n 1 tot 4 keer per jaar goed in met kokosolie met hierin enkele druppeltjes kamferolie. De olie zorgt er voor dat het hout mooi blijft en de antibacteriële werking van het hout in stand blijft. Daarnaast verzorgt de olie het hout; deze wordt hierdoor geïmpregneerd, waardoor viezigheid geen kans krijgt.

Wanneer u de snijplank intensief gebruikt maar goed onderhoud, dan zal deze meer dan 10 jaar meegaan.

Waarschuwingen
Doe het Qi-board nooit in de oven, magnetron of de afwasmachine. Verhit deze niet en laat hem niet voor lange tijd in het water liggen. Om kromtrekken te voorkomen mag u deze niet drogen door op of naast een verwarming te leggen.Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Aman Prana Qi-board Houten Snijplank Rechthoekig S 1ST?