9375.438 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Oorverzorging>Oordopjes>Oordopjes muziek

Alpine Muffy Oorkap Oranje 1ST

Speciaal ontwikkeld voor kleine kinderoren

Korting 10%
22,95 20,65

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  • Merk:  Alpine
  • Inhoud: 1ST
  • EAN: 8717154025675
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving
Algemeen

De Alpine Muffy is een gehoorbeschermer voor kleine kinderoren in de vorm van oorkappen in de kleur oranje. Deze bescherming kan in vele verschillende situaties gebruikt worden waar bijvoorbeeld veel lawaai is. U kunt hierbij denken aan o.a. feesten, optochten, vuurwerk, auto- en motorraces en muziekconcerten. Bovendien is deze kinderoorkap ook zeer geschikt voor het beter geconcentreerd kunnen leren en lezen, zowel thuis als op school. Lawaai kan jonge kinderen namelijk gemakkelijk overprikkelen, waardoor zij last kunnen krijgen van concentratieproblemen, slaapproblemen en stress. Oorbescherming voor kinderen is daarom dus essentieel.

Alpine Muffy Oranje bevat een, met zachte stof bedekte, hoofdband die in verschillende standen is te verstellen. Hierdoor kunnen de oorkappen perfect meegroeien met het kind.

Dempingswaarde van de Muffy Gehoorbeschermer:
Frequentie Hz631252505001000200040008000
Gemiddelde dempingswaarde dB13,313,115,322,731,933,836,828,6

Alpine Muffy bevat een rood-wit gestreepte hoofdband met twee witte oorkappen en wordt standaard geleverd met een bijpassend Protect & Go tasje, waarmee u de gehoorbeschermer op hygiënische wijze kunt opbergen en meenemen. Deze gehoorbeschermer voor kinderen is tevens verkrijgbaar in de kleuren roze, blauw, wit en zwart en in een stoere smile uitvoering.

De Alpine Muffy gehoorkap is in principe geschikt voor alle leeftijden. Echter wordt er geadviseerd om deze niet te gebruiken voor kinderen jonger dan 2 jaar. Tot de tweede levensjaar kan de schedel namelijk nog wat zachter zijn doordat deze (de fontanellen) nog niet volledig is dichtgegroeid. Alpine biedt voor baby's en peuters van 3 tot 36 maanden de Muffy Baby aan in de kleuren roze en blauw.

Heeft u een vraag over Alpine Muffy Oorkap Oranje 1ST?

Meer uit ons assortiment