Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Oorverzorging>Oordopjes>Oordopjes kind

Alpine Muffy Black 1ST

Stoere oorkap voor kinderen met hip design

22,95
  • Merk:  Alpine 
  • Inhoud: 1ST
  • EAN: 8717154024371
  • Op voorraad:  40  stuks beschikbaar
  • Op zondag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Alpine Muffy Black is een stoere oorkap voor kinderen. Kinderen worden te vaak blootgesteld aan te veel en te hard lawaai. Onderzoek heeft aangetoond dat hierdoor 1 op de 8 kinderen blijvende gehoorschade heeft. Lawaai kan jonge kinderen ook overbelasten, waardoor zij last kunnen krijgen van concentratie- en slaapproblemen en stress.De oorkap is speciaal ontwikkeld voor de bescherming van kleine kinderoren. Alpine Muffy Black kan in veel lawaaiige situaties gebruikt worden, o.a. bij feesten, auto- en motorraces en muziekconcerten, optochten, vuurwerk enz. Deze oorkap is ook zeer geschikt voor beter geconcentreerd leren en lezen thuis en op school.

De robuuste en comfortabele Alpine Muffy is gemaakt van hoogwaardig kunststof. Dankzij de verstelbare, met zachte stof bedekte, hoofdband past de Muffy perfect bij elk kind op het hoofd en kan de oorkap met het kind meegroeien. Het is handig op te bergen in een speciaal ontworpen tasje welke meegeleverd is.

De Alpine Muffy oorkap is geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Echter adviseren wij de oorkap niet bij kinderen jonger dan 2 jaar te gebruiken.Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Alpine Muffy Black 1ST?