9478.124 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Aleve Feminax 12TB

tot wel 12 uur lang sterk tegen mensturatiepijn

3,90 *
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • Op zondag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
  • * Let op! Van dit product verkopen we maximaal 5 stuks per persoon, het is niet mogelijk dit artikel in grotere hoeveelheden te bestellen!

Productbeschrijving

Algemeen
Aleve Feminax is een pijnstiller die speciaal ontwikkeld is om de oorzaak van de menstruatiepijn aan te pakken en tevens de bloeding helpt te verminderen. Aleve Feminax werkt snel, moeiteloos en tot 12 uur door. Zodat u weer kunt genieten van alles wat u van plan was.

Menstruatiepijn is geen 'gewone pijn'. Dit komt doordat er tijdens de menstruatie een verhoogde aanmaak van prostaglandines in de baarmoeder plaats vind. Deze stof is nodig om de menstruatie op gang te brengen, maar wanneer de hoeveelheid prostaglandines te hoog oploopt, kan er menstruatiepijn ontstaan. Met Aleve Feminax is er een pijnstiller die speciaal ontwikkeld is om de oorzaak van menstruatiepijn aan te pakken. De samenstelling van de pijnstiller zorgt er namelijk voor dat de hoeveelheid prostaglandines niet te hoog oploopt, waardoor de baarmoeder niet meer zo heftig samentrekt en de menstruatie minder gepaard gaat met buikpijn, rugpijn en hoofdpijn. Ook kan Aleve Feminax helpen het bloeden te verminderen. Met Aleve Feminax kunt u ook tijdens uw menstruatie genieten van al uw plannen.

- Speciaal tegen menstruatiepijn
- Werkt tot wel 12 uur lang
- Helpt ook de bloeding te verminderen
- Verlicht buikpijn, rugpijn en hoofdpijn bij menstruatie

Voel je menstruatiepijn opkomen? Neem op tijd 2 tabletjes Aleve Feminax. Menstruatiepijn is vaak het hevigst op de eerste dag van je ongesteldheid, de concentratie prostaglandines is dan het hoogst.

Dosering
Menstruatiepijn is vaak het hevigst op de eerste dag: dan is de concentratie prostaglandines het hoogst. Bij beginnende menstruatiepijn wordt geadviseerd om een aanvangsdosering te nemen van 2 tabletjes Aleve Feminax tegelijk. Zo voorkom je dat de hoeveelheid prostaglandines te hoog oploopt en de menstruatie pijnlijk wordt. Indien nodig kun je na 8 tot 12 uur nog een tabletje Aleve Feminax nemen totdat de klachten voorbij zijn.

Waarschuwingen

Naproxennatrium: niet te gebruiken bij maag-, darm- en andere bloedingen, maagpijn, gelijktijdig gebruik van antistollingsmiddelen, ernstig hartfalen en wanneer u in de laatste 3 maanden van uw zwangerschap bent.

Lees voor het gebruik de bijsluiter.

Bijsluiter
Download de:  bijsluiter [bijsluiter-aleve-feminax.pdf]
Vragen & Antwoorden
Waarom werkt Aleve tot wel 12 uur lang, en dus langer dan paracetamol of ibuprofen?

Dit komt door de lange werkingsduur van de actieve stof in Aleve: naproxennatrium.

Bevat dit product lactose, suiker, of gluten?
Dit product bevat geen lactose, suiker, of gluten.
Ibuprofen, naproxen en diclofenac zijn ontstekingsremmende pijnstillers, de zogenaamde NSAID’s (Non-Steroïdal Anti-Inflammatory Drugs). Voor mensen met ernstig hartfalen, bekende hartklachten of mensen die een beroerte hebben gehad, is het verstandig voor gebruik van een van deze pijnstillers met een arts te overleggen.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Aleve Feminax 12TB?

Meer uit ons assortiment