Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Ajax Fris Allesreiniger 1000ML
Ajax Fris Allesreiniger 1000ML

Ajax Fris Allesreiniger 1000ML

2,29
  • Merk: Ajax
  • Inhoud: 1000ML
  • EAN: 8718951331242
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Op zondag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!

×

of

Productbeschrijving

Voor 93% biologisch afbreekbaar

Algemeen
Ajax Fris Allesreiniger is de vernieuwde Ajax met aandacht voor het milieu. De formule is krachtig tegen alle soorten vuil, maakt streeploos schoon maar is toch zacht voor onze omgeving. Zo is 93% van het middel biologisch afbreekbaar, is het pH neutraal en is afspoelen is niet nodig waardoor u bovendien water bespaart. De verpakking is daarnaast gemaakt van gerecyled plastic. Een milieubewuste keuze voor een schoon en fris huis!

Hoe te gebruiken?
Voor grote oppervlakken; gebruik het verdund. Voor moeilijke vlekken; gebruik het onverdund. Afspoelen niet nodig. Oppervlakken die in contact komen met voedingsmiddelen afspoelen met drinkbaar water.

Ingrediënten

Ingrediënten
<5% anionogene oppervlakteactieve stoffen, niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen, parfums, glutaral, butylphenyl methylpropional, linalool

Waarschuwingen

Waarschuwingen

Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Buiten het bereik van kinderen houden. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Bevat: Glutaral. Kan een allergische reactie veroorzaken.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist