9479.120 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Ajax Fris Allesreiniger 1000ML

Voor 93% biologisch afbreekbaar

2,29
  • Merk:  Ajax
  • Inhoud: 1000ML
  • EAN: 8718951331242
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Ajax Fris Allesreiniger is de vernieuwde Ajax met aandacht voor het milieu. De formule is krachtig tegen alle soorten vuil, maakt streeploos schoon maar is toch zacht voor onze omgeving. Zo is 93% van het middel biologisch afbreekbaar, is het pH neutraal en is afspoelen is niet nodig waardoor u bovendien water bespaart. De verpakking is daarnaast gemaakt van gerecyled plastic. Een milieubewuste keuze voor een schoon en fris huis!

Hoe te gebruiken?
Voor grote oppervlakken; gebruik het verdund. Voor moeilijke vlekken; gebruik het onverdund. Afspoelen niet nodig. Oppervlakken die in contact komen met voedingsmiddelen afspoelen met drinkbaar water.

Ingredienten

Ingrediënten
<5% anionogene oppervlakteactieve stoffen, niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen, parfums, glutaral, butylphenyl methylpropional, linalool

Waarschuwingen

Waarschuwingen

Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Buiten het bereik van kinderen houden. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Bevat: Glutaral. Kan een allergische reactie veroorzaken.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Ajax Fris Allesreiniger 1000ML?

Meer uit ons assortiment