9476.752 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

A.Vogel Pollinosan Neusspray 20ML + Tabletten 30ST Combiverpakking 2ST

Bij pollen in de lucht

Korting 15%
16,98 14,43

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  • stuks beschikbaar
Productbeschrijving

A.Vogel Pollinosan Neusspray 20ML + Tabletten 30ST is een combiverpakking met A.Vogel Pollinosan Neusspray 20ML en A.Vogel Pollinosan Tabletten 30ST.

Algemeen
A.Vogel Pollinosan Neusspray
Ondersteunt de luchtwegen wanneer er pollen in de lucht zijn, als stuifmeelpollen, graspollen maar ook boompollen. Door gevoeligheid voor stuifmeel kan er in het lichaam een stof vrijkomen die bijvoorbeeld een prikkelende neus en tranende ogen veroorzaakt. Op deze manier probeert het lichaam zelf om de prikkelende stof, het stuifmeel, af te voeren.

A.Vogel Pollinosan Neusspray spoelt de neus wanneer er pollen in de lucht zijn en geeft pollen minder kans. Het geeft ondersteuning aan de luchtwegen als de concentratie pollen in de lucht hoog is, meestal tussen februari en oktober.

Dosering
Tenzij anders is geadviseerd 3-5x daags 1 à 2x sprayen per neusgat.
Kinderen van 2-6 jaar: 2-3x daags 1 spray per neusgat.
Kinderen van 6-12 jaar: 3-5x daags 1 spray per neusgat.

De aangegeven dosering niet overschrijden.

1. De neus eerst snuiten of schoonmaken.
2. Verwijder het beschermkapje van de doseerspray. Hou de flacon onderaan met de duim vast en hou het witte bovenstuk tussen wijs en middenvinger. Indien u de spray voor het eerst gebruikt, probeer hem dan eerst even uit door verschillende keren na elkaar in de lucht te verstuiven. De doseerspray is nu klaar voor verder gebruik.
3. Breng het neusstuk in het neusgat. Spray één keer en adem tegelijkertijd in door de neus. Herhaal dit in het andere neusgat.

4. Maak na gebruik het uiteinde schoon en plaats het beschermkapje terug.

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Waarschuwingen
Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een van de componenten. Om hygiënische redenen mag elke doseerspray slechts door één en dezelfde persoon gebruikt worden. Bij klachten, raadpleeg dan uw arts. Pollinosan neusspray kan, voor zover bekend, overeenkomstig de aangegeven dosering tijdens zwangerschap of borstvoeding worden gebruikt. Het verdient in het algemeen aanbeveling bij gebruik van gezondheidsproducten tijdens de zwangerschap en de periode waarin borstvoeding wordt gegeven, eerst uw behandelend arts te raadplegen. Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Bewaren beneden 25ºC.


Algemeen
A.Vogel Pollinosan Tabletten

Een 100% natuurlijk supplement op basis van 7 verschillende planten. Deze combinatie ondersteunen de luchtwegen en geven zo pollen minder kans.

Dosering
2x daags 1 tablet voor de maaltijd met wat water innemen.
Kinderen van 2 tot 12 jaar: 1x daags 1 tablet voor de maaltijd met wat water innemen. Ter voorkoming van slikproblemen bij kinderen van 2 tot en met 4 jaar, de tablet eerst fijnmalen en daarna met wat water in laten nemen.

De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Waarschuwingen
Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een van de componenten. Pollinosan kan, voor zover bekend, overeenkomstig de aangegeven dosering tijdens zwangerschap of borstvoeding worden gebruikt. Het verdient in het algemeen aanbeveling bij gebruik van gezondheidsproducten tijdens de zwangerschap en de periode waarin borstvoeding wordt gegeven, eerst uw behandelend arts te raadplegen. Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Bewaren beneden 25ºC.
Ingredienten

Neusspray:
Ingrediënten

Plantenextracten: fijn akkerscherm (Ammi visnaga), creootstruik (Larrea mexicana), Afrikaanse godenboomschors (Okoubaka aubrevillei), Amerikaanse nardus (Aralia racemosa), ballonplant (Cardiospermum halicacabum), Thryallis glauca, sponskomkommer (Luffa operculata); fosfaatbuffer-oplossing (zuiver water, dinatriumwaterstoffosfaat-12H2O, natrium- di waterstoffosfaat-2H2O).

Tabletten:
Ingrediënten
Plantenextracten: fijn akkerscherm (Ammi visnaga), creootstruik (Larrea mexicana), Afrikaanse godenboomschors (Okoubaka aubrevillei), Amerikaanse nardus (Aralia racemosa), ballonplant (Cardiospermum halicacabum), Thryallis glauca, sponskomkommer (Luffa operculata); vulstof (lactose (melk), gesiliceerde microkristallijne cellulose); verstevigingsmiddel (arabische gom, aardappelzetmeel); glansmiddel (magnesiumstearaat).

Een dagdosering van 2 tabletten bevat de inhoudsstoffen van in totaal 425 mg extract van de in de ingrediëntenlijst genoemde planten waarvan 213 mg fijn akkerscherm extract.

Allergenen informatie
Bevat lactose en melk.

Heeft u een vraag over A.Vogel Pollinosan Neusspray 20ML + Tabletten 30ST Combiverpakking 2ST?

Meer uit ons assortiment