9476.701 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

A.Vogel Pollinosan Neusspray 20ML + Tabletten 200ST Combiverpakking 2ST

Geeft pollen minder kans (A.Vogel Pollinosan Neusspray)

19,99

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  • stuks beschikbaar
Productbeschrijving
A.Vogel Pollinosan Neusspray 20ML + Tabletten 200ST is een combiverpakking met A.Vogel Pollinosan Neusspray 20ML en A.Vogel Pollinosan Tabletten 200ST

A.Vogel Pollinosan Neusspray

Algemeen
Ondersteunt de luchtwegen wanneer er pollen in de lucht zijn, als stuifmeelpollen, graspollen maar ook boompollen. Door gevoeligheid voor stuifmeel kan er in het lichaam een stof vrijkomen die bijvoorbeeld een prikkelende neus en tranende ogen veroorzaakt. Op deze manier probeert het lichaam zelf om de prikkelende stof, het stuifmeel, af te voeren.

A.Vogel Pollinosan Neusspray spoelt de neus wanneer er pollen in de lucht zijn en geeft pollen minder kans. Het geeft ondersteuning aan de luchtwegen als de concentratie pollen in de lucht hoog is, meestal tussen februari en oktober.

Dosering
Tenzij anders is geadviseerd 3-5x daags 1 à 2x sprayen per neusgat.
Kinderen van 2-6 jaar: 2-3x daags 1 spray per neusgat.
Kinderen van 6-12 jaar: 3-5x daags 1 spray per neusgat.

De aangegeven dosering niet overschrijden.

1. De neus eerst snuiten of schoonmaken.
2. Verwijder het beschermkapje van de doseerspray. Hou de flacon onderaan met de duim vast en hou het witte bovenstuk tussen wijs en middenvinger. Indien u de spray voor het eerst gebruikt, probeer hem dan eerst even uit door verschillende keren na elkaar in de lucht te verstuiven. De doseerspray is nu klaar voor verder gebruik.
3. Breng het neusstuk in het neusgat. Spray één keer en adem tegelijkertijd in door de neus. Herhaal dit in het andere neusgat.

4. Maak na gebruik het uiteinde schoon en plaats het beschermkapje terug.

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Waarschuwingen
Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een van de componenten. Om hygiënische redenen mag elke doseerspray slechts door één en dezelfde persoon gebruikt worden. Bij klachten, raadpleeg dan uw arts. Pollinosan neusspray kan, voor zover bekend, overeenkomstig de aangegeven dosering tijdens zwangerschap of borstvoeding worden gebruikt. Het verdient in het algemeen aanbeveling bij gebruik van gezondheidsproducten tijdens de zwangerschap en de periode waarin borstvoeding wordt gegeven, eerst uw behandelend arts te raadplegen. Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Bewaren beneden 25ºC.

A.Vogel Pollinosan Tabletten
Algemeen

Een homeopathisch geneesmiddel zonder specifieke therapeutische indicatie toegepast volgens de principes van de homeopathische geneeswijze.

Door een wetswijziging mag er sinds juli 2012 op de verpakking of in de bijsluiter van Homeopathische geneesmiddelen niet meer vermeld worden waar het middel voor bedoeld is. Heeft u vragen over dit product of andere homeopathisch geneesmiddelen kunt u contact opnemen met een van onze gediplomeerde drogisten.

Daarnaast staat er op de website van zelfzorg.nl een historisch overzicht van homeopathische geneesmiddelen met daarin de registratie van voor 2013.

Dosering
Tenzij anders is voorgeschreven 3x daags 2 tabletten, bij voorkeur een half uur vóór de maaltijd in de mond uiteen laten vallen.

In acute gevallen elk uur 2 tabletten. Maximaal 12 tabletten per dag.

Kinderen van 2-6 jaar: 2x daags 1 tablet.

Kinderen van 6-12 jaar: 3x daags 1 tablet.

Gebruiksinhoud bij aanbevolen dosering voor volwassen: 33 dagen.

Lees voor gebruik de bijsluiter.

Waarschuwingen
Wanneer na 14 dagen onafgebroken gebruik geen verbetering van de klachten wordt bemerkt of wanneer de klachten terugkeren, raadpleeg dan uw arts. Voor zover bekend kan dit homeopathische geneesmiddel zonder bezwaar overeenkomstig de aanbevolen dosering tijdens de zwangerschap of borstvoeding worden gebruikt. Vraag bij twijfel uw arts of apotheker om advies. A.Vogel Pollinosan® tabletten buiten bereik
en zicht van kinderen houden. Niet bewaren boven 25 ºC. Niet meer gebruiken na de datum op de verpakking achter: ‘niet gebruiken na’.
Ingredienten

Neusspray:
Ingrediënten

Plantenextracten: fijn akkerscherm (Ammi visnaga), creootstruik (Larrea mexicana), Afrikaanse godenboomschors (Okoubaka aubrevillei), Amerikaanse nardus (Aralia racemosa), ballonplant (Cardiospermum halicacabum), Thryallis glauca, sponskomkommer (Luffa operculata); fosfaatbuffer-oplossing (zuiver water, dinatriumwaterstoffosfaat-12H2O, natrium- di waterstoffosfaat-2H2O).

Tabletten:
Samenstelling
De actieve bestanddelen zijn:
Ammi visnaga Ø=D1 13,78%
Aralia racemosa D2 13,74%
Cardiospermum halicacabum D2 13,74%
Paloondo D2 13,73%
Luffa operculata D6 13,74%
Okoubaka aubrevillei D2 13,73%
Galphimia glauca D3 13,74%

corrigens ad 100%

Ingredienten
Lactosum monohydricum, Magnesii stearas en Solani amylum.

Heeft u een vraag over A.Vogel Pollinosan Neusspray 20ML + Tabletten 200ST Combiverpakking 2ST?

Meer uit ons assortiment