9476.350 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

A.Vogel Pollinosan Hooikoorts Oogdruppels 10ML + Tabletten 30ST Combiverpakking 2ST

Bij pollen in de lucht

Korting 15%
20,98 17,83
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Dit is een combiverpakking metA.Vogel Pollinosan Hooikoorts Oogdruppels 10ML en A.Vogel Pollinosan Tabletten 30ST

A.Vogel Pollinosan Hooikoorts Oogdruppels
Algemeen
Vormen een soepele traanfilm over het oog, die het oog beschermt tegen het binnendringen van nieuwe pollen en geeft daarmee snelle verkoeling bij rode, branderige, jeukende en droge ogen. Ook geschikt voor contactlensdragers.

Dosering
Volwassenen: 4-5x daags in beide ogen 1 à 2 druppels.
Kinderen vanaf 3 jaar: 1-2x daags in beide ogen 1 druppel.

De aangegeven dosering niet overschrijden.

1 Verwijder het gekleurde dopje van de flacon.
2 Eenmalig: houd de flacon op de kop boven de hand met de duim op de onderzijde en wijs/middelvinger langs het tuitje. Druk enkele malen op de bodem tot de eerste druppel valt. De druppelflacon is nu gereed voor gebruik.
3 Buig het hoofd (licht) achterover en trek het onderste ooglid iets naar beneden. Richt de druppelaar boven het oog. Druk met de duim op de bodem van de flacon zodat een druppel in het oog valt.
4 Sluit het oog langzaam zodat de vloeistof zich gelijkmatig over het oogoppervlak kan verdelen.

5. Sluit de flacon na gebruik goed af met het dopje.

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Waarschuwingen
Als uw klachten langer dan 30 dagen achtereen aanhouden, is ons advies om contact op te nemen met uw huisarts. Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een van de componenten. A.Vogel Pollinosan Hooikoorts Oogdruppels kunnen, voor zover bekend, overeenkomstig de aangegeven dosering tijdens de zwangerschap of borstvoeding worden gebruikt. Bewaren tussen 8ºC en 25ºC. Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Na opening is het product 6 maanden houdbaar. Niet gebruiken na de vervaldatum.

A.Vogel Pollinosan Tabletten

Algemeen

Een 100% natuurlijk supplement op basis van 7 verschillende planten. Deze combinatie ondersteunen de luchtwegen en geven zo pollen minder kans.

Dosering

2x daags 1 tablet voor de maaltijd met wat water innemen.
Kinderen van 2 tot 12 jaar: 1x daags 1 tablet voor de maaltijd met wat water innemen. Ter voorkoming van slikproblemen bij kinderen van 2 tot en met 4 jaar, de tablet eerst fijnmalen en daarna met wat water in laten nemen.

De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Waarschuwingen
Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een van de componenten. Pollinosan kan, voor zover bekend, overeenkomstig de aangegeven dosering tijdens zwangerschap of borstvoeding worden gebruikt. Het verdient in het algemeen aanbeveling bij gebruik van gezondheidsproducten tijdens de zwangerschap en de periode waarin borstvoeding wordt gegeven, eerst uw behandelend arts te raadplegen. Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Bewaren beneden 25ºC.
Ingredienten

Oogdruppels
Ingrediënten
Hyaluronic Acid (1 mg/ml), Chamomilla Recutita Extract, Sodium Chloride, Boric Acid, Sodium Borate, Sodium Hydroxide, Hydrochloric Acid, Alcohol, Aqua.

Tabletten
Ingrediënten

Plantenextracten: fijn akkerscherm (Ammi visnaga), creootstruik (Larrea mexicana), Afrikaanse godenboomschors (Okoubaka aubrevillei), Amerikaanse nardus (Aralia racemosa), ballonplant (Cardiospermum halicacabum), Thryallis glauca, sponskomkommer (Luffa operculata); vulstof (lactose (melk), gesiliceerde microkristallijne cellulose); verstevigingsmiddel (arabische gom, aardappelzetmeel); glansmiddel (magnesiumstearaat). 

Een dagdosering van 2 tabletten bevat de inhoudsstoffen van in totaal 425 mg extract van de in de ingrediëntenlijst genoemde planten waarvan 213 mg fijn akkerscherm extract.

Allergenen informatie
Bevat lactose en melk.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over A.Vogel Pollinosan Hooikoorts Oogdruppels 10ML + Tabletten 30ST Combiverpakking 2ST?

Meer uit ons assortiment