Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Energie (vermoeidheid)>Energie complex

A.Vogel Lentekuurpakket 3ST

Om energiek de lente in te gaan!

38,97

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving
Algemeen

A.Vogel Lentekuurpakket met producten om energiek de lente in te gaan! Dit pakket biedt extra ondersteuning tijdens de A.Vogel Lentekuur.

Het Lentekuurpakket bevat de volgende producten:

- A.Vogel Zuur Base Balans Sachets met een bron van zink dat bijdraagt aan het behoud van een gezond zuur-base evenwicht in het lichaam. Het is een natuurlijke oplosdrank, met mineralen, melkwei en vitamine D. Calcium ondersteunt de spijsvertering. Magnesium is goed voor extra energie bij vermoeidheid en het behoud van sterke botten. Daarnaast bevat het kalium, dat bijdraagt aan het behoud van soepele spieren.

- A.Vogel Boldocynara Tabletten bevat een combinatie van de extracten van artisjok, mariadistel, boldo, pepermuntplant en paardenbloem. Paardenbloem ondersteunt de reinigende werking van de lever. Ook ondersteunt de paardenbloem het functioneren van de maag, bijvoorbeeld bij een vol gevoel in de maag na het eten.

- A.Vogel Solidago Tabletten bevatten een bijzondere combinatie van krachtige extracten van Solidago virgaurea en Betula pendula. Deze ondersteunen een goede nier- en blaasfunctie en een goede vochthuishouding, zodat het vocht in uw lichaam goed kan blijven doorstromen. Slechts twee tabletten per dag zijn voldoende voor een goede vochtbalans.

Waarschuwingen
Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Bewaren beneden 25°C.

Heeft u een vraag over A.Vogel Lentekuurpakket 3ST?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 100