Hoofdpagina>Vitamines>Vitamine d>Vitamine d capsules

Roter D-Pro Forte Per Week Capsules 28TB

Voor extra vitamine D, slechts eenmaal per week in te nemen

10,27
  • Merk:  Roter 
  • Inhoud: 28TB
  • EAN: 8713304948375
  • Op voorraad:  26  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Roter D-Pro Forte Per week Capsules 28st kan een goede aanvulling zijn op uw noodzakelijke wekelijkse hoeveelheid vitamine D wanneer uw lichaam zelf onvoldoende vitamine D aanmaakt. Vitamine D zorgt ervoor dat calcium goed uit de voeding wordt opgenomen en in het bloed en botten terechtkomt. Calcium is weer belangrijk voor botaanmaak en het behoud van stevige botten, spieren en een sterk gebit. Naast vitamine D bevat Roter D-Pro Forte ook vitamine B12, ter bevordering van de natuurlijke energie in het lichaam.

Roter D-Pro Forte is een voedingssupplement, bedoeld als aanvulling op de wekelijkse hoeveelheid vitamine D die je van de zon en door voeding opbouwt. Een dagelijkse hoeveelheid van 10 mg vitamine D is in de meeste gevallen wenselijk, de 20 mg vitamine D die u met Roter D-Pro Forte binnenkrijgt zorgt voor extra ondersteuning.

Dosering
Per week maximaal 2 capsules met water in te nemen.

Waarschuwingen
Niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar.

Samenstelling per liquid cap (2 per week)
Vitamine D 140 microgram 
Vitamine B12 70  microgram

Ingrediënten
Zonnebloemolie, rundergelatine, geleermiddel (glycerol), vitamine B12 (cyanocobalamine), verdikkingsmiddel (bijenwas), kleurstoffen (titaandioxide, ijzeroxide), vitamine D (cholecalcefirol)
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over ?