Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9365.778 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Huishouden>Ongediertebestrijding>Slakken

Doctor Clean Dr.Clean Slakken Vanger 1ST

Een uitstekend alternatief voor giftige slakkenkorrels

Korting 11%
9,95 8,83
  • Op voorraad:  7  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Iedereen kent het wel… je loopt je tuin in en plotseling zie je wat glibberigs op je stoep, op je deurkozijn of bij je beplanting in je tuin; slakken! Ze kunnen een ware plaag zijn. Door aangevreten bladeren en stengels verraden ze hun aanwezigheid. Bovendien kunnen ze een zilvergrijs slijmspoor nalaten op tegels en andere verhardingen. Maar nu is er iets aan te doen. Innovatie in Doctor Clean; De Slakken Vanger! Het gemakkelijke en zeer effectieve middel waarmee je in no time van die vervelende slakken af bent.

Dit uniek ontwerp valt niet op in de tuin en is eenvoudig te legen. De Slakken Vanger wordt geleverd met een speciaal samengestelde vloeistof dat slakken zal aantrekken tot een afstand van 2 meter.

De Slakken Vanger is een uitstekend alternatief voor giftige slakkenkorrels, met het risico van vergiftiging van tuinvogels en huisdieren. De Doctor Clean Slakken Vanger is de meest effectieve val; de slak valt erin en kan niet meer ontsnappen.De Slakken Vanger werkt direct, is niet giftig en is veilig voor huisdieren en tuinvogels.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Doctor Clean Dr.Clean Slakken Vanger 1ST?