Hoofdpagina>Huishouden>Vlekverwijderaar

Dr Beckmann Dr. Beckmann Hygiene Wit 500GR

Beschermt tegen vergeling van uw witte wasgoed

3,79
  • Op voorraad:  31  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Dr. Beckmann Hygiene Wit helpt bij het hygienisch schoon en wit houden van uw witte was. Witte was heeft de neiging om bij lagere temperaturen helderheid te verliezen, te vergrijzen of te vergelen.

Dr. Beckmann maakt gebruik van actieve zuurstof, wat ook bij lagere temperaturen werkzaam is. Het verwijdert onaangename geurtjes, het spaart de weefsels en maakt de witte was hygienisch schoon. Wit blijft dan ook écht wit.

Dr. Beckmann Hygiëne Wit verbindt hygiëne en witkracht aan elkaar. Het zorgt ervoor dat uw was ook bij lage temperaturen hygiënisch schoon en stralend wit wordt.

Hoe te gebruiken?
Wasmachine:
Doe 50 g (3 – 4 eetlepels) Hygiëne Wit poeder samen met uw waspoeder in het spoelbakje van uw wasmachine en was zoals u gewend bent. Gebruikt u een vloeibaar wasmiddel? Doe de doseerbol met wasmiddel dan in de trommel en Hygiëne Wit poeder in het spoelbakje.

Handwas:
Los 50 g (3 – 4 eetlepels) Hygiëne Wit poeder op in 4 liter warm water. Dompel het textiel volledig onder en laat het maximaal 1 uur inwerken. Spoel het textiel grondig uit met schoon water of was het zoals u gewend bent.

Waarschuwingen
- Niet gebruiken bij wol en zijde
- Niet gebruiken bij zonnebrandvlekken of zelfbruiner

Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Dr Beckmann Dr. Beckmann Hygiene Wit 500GR?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 70