Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9368.750 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Maag en darm>Opgeblazen gevoel

Disolut Disolact Lactase 50ST

Helpt bij lactose-intolerantie (koemelk intolerantie).

15,37
  • Merk:  Disolut
  • Inhoud: 50ST
  • EAN: 8717953008916
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Disolact capsules zijn gevuld met het enzym opti-lactase P (3000 FCC), dit is een zeer actief en stabiel lactase enzym. Naast het enzym opti-lactase P is de vulstof colloidal silica gebruikt. Deze vulstof is neutraal en heeft geen invloed op uw lichaam. De capsules zelf zijn gemaakt van gelatine (de gebruikte gelatine is halal). Disolact zorgt ervoor dat het gebrek aan lichaamseigen lactose tijdelijk wordt aangevuld waardoor het verteringsproces van het ingenomen melkproduct (de lactose) wordt ondersteund.

Eigenschappen
-Disolact wordt per 50 capsules verpakt in een handzaam en prettig mee te nemen blikje.
-Voedingswaarde per 100 gram: 994kJ (234Kcal), koolhydraten 4.4g, eiwitten 3.8g, vetten 0.2 g.
-Disolact is soja en glutenvrij
-Wij raden aan Disolact droog en bij kamertemperatuur te bewaren.

Gebruik
Afhankelijk van de mate van intolerantie en de hoeveelheid te gebruiken melkproduct neemt u circa 1-3 Disolact capsules in, gelijktijdig met het melkproduct. Disolact capsules kunnen geopend worden, zijn smakeloos en kunnen doorgeslikt of opgekauwd worden naar gelang uw voorkeur. Tip: Moeite met het doorslikken van capsules? U kunt de capsules openmaken door aan de uiteinden te draaien. De inhoud van de Disolact capsules kan dan over de voeding uitgestrooid worden.

Waarschuwingen
-Disolact en zwangerschap. Er zijn geen gegevens bekend over het gebruik van Disolact of andere lactase-preparaten tijdens zwangerschap. Raadpleeg uw arts indien u tijdens uw zwangerschap Disolact wilt gebruiken, deze heeft de medische kennis om u een gepast advies te geven.
-Galactosemie. Indien u lijdt aan galactosemie (een zeldzame aandoening) gebruikt u dan in geen geval Disolact. Door het omzetten van lactose in glucose en galactose zullen uw klachten toenemen. Raadpleeg uw arts of diëtist voor een passend advies.
-Diabeet? Let op! Door het gebruik van Disolact zal de lactose zich nu (normaal) omzetten in onder andere glucose. Zoals u weet heeft dit laatste direct invloed op uw bloedsuiker-spiegel. Overleg daarom voordat u Disolact gaat gebruiken met uw diabetes verpleegkundige of behandelend arts.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Disolut Disolact Lactase 50ST?

Meer uit ons assortiment