Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9371.408 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Maag supplementen

Disolut Disolact Lactase Extra Forte Capsules 120CP

Helpt bij lactose-intolerantie (koemelk intolerantie)

58,97
  • Merk:  Disolut
  • Inhoud: 120CP
  • EAN: 8717953008954
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Disolact lactase zorgt ervoor dat het gebrek aan lichaamseigen lactase tijdelijk wordt aangevuld waardoor het verteringsproces van het ingenomen melkproduct (de lactose) wordt ondersteund.

Hoe werkt het?
Werking
Disolact lactase capsules zijn gevuld met het enzym opti-lactase P (standaard capsules: 3000 FCC, Extra Forte capsules 10.000 FCC), dit is een zeer actief en stabiel lactase enzym. Naast het enzym opti-lactase P is de vulstof colloidal silica gebruikt. Deze vulstof is neutraal en heeft geen invloed op uw lichaam. De capsules zelf zijn gemaakt van gelatine (de gebruikte gelatine is halal).

Gebruik
Afhankelijk van de mate van intolerantie en de hoeveelheid te gebruiken melkproduct neemt u circa 1-3 Disolact lactase capsules in, gelijktijdig met het melkproduct.
Disolact lactase capsules kunnen geopend worden, zijn smakeloos en kunnen doorgeslikt of opgekauwd worden naar gelang uw voorkeur.
Moeite met het doorslikken van capsules? U kunt de capsules openmaken door aan de uiteinden te draaien. De inhoud van de Disolact lactase capsule kan dan over de voeding uitgestrooid worden.
Wij raden aan de Disolact lactase capsules droog en bij kamertemperatuur te bewaren.

Waarschuwingen
Indien u lijdt aan galactosemie (een zeldzame aandoening) gebruikt u dan in geen geval Disolact lactase. Door het omzetten van lactose in glucose en galactose zullen uw klachten toenemen. Raadpleeg uw arts of diëtist voor een passend advies.
Let op! Door het gebruik van Disolact lactase zal de lactose zich nu (normaal) omzetten in onder andere glucose. Zoals u weet heeft dit laatste direct invloed op uw bloedsuiker-spiegel. Overleg daarom voordat u Disolact lactase gaat gebruiken met uw diabetes verpleegkundige of behandelend arts.
Er zijn geen gegevens bekend over het gebruik van Disolact lactase of andere lactase-preparaten tijdens zwangerschap. Raadpleeg uw arts indien u tijdens uw zwangerschap Disolact lactase wilt gebruiken, deze heeft de medische kennis om u een gepast advies te geven.
Disolact lactase capsules zijn geschikt voor kinderen vanaf twee jaar. Indien zij nog niet goed capsules kunnen doorslikken raden wij aan de capsules open te draaien en de inhoud van de capsules over de voeding uit te strooien.

Ingredienten

Voedingswaarde per 100 gram: 994kJ (234Kcal), koolhydraten 4.4g, eiwitten 3.8g, vetten 0.2 g.

Disolact lactase capsules zijn soja en gluten vrij

 

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Disolut Disolact Lactase Extra Forte Capsules 120CP?

Meer uit ons assortiment