Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9368.750 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Darm supplementen>Supplementen winderigheid

Disolut Disolact Lactase Extra Forte Capsules 40CP

Bij lactose-intolerantie (koemelk intolerantie)

25,02
  • Merk:  Disolut
  • Inhoud: 40CP
  • EAN: 8717953008985
  • Op voorraad:  39  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Disolact lactase capsules zijn gevuld met het enzym opti-lactase P (standaard capsules: 3000 FCC, Extra Forte capsules 10.000 FCC), dit is een zeer actief en stabiel lactase enzym. Naast het enzym opti-lactase P is de vulstof colloidal silica gebruikt. Deze vulstof is neutraal en heeft geen invloed op uw lichaam. De capsules zelf zijn gemaakt van gelatine (de gebruikte gelatine is halal).

Dosering
Afhankelijk van de mate van intolerantie en de hoeveelheid te gebruiken melkproduct neemt u circa 1-3 Disolact lactase capsules in, gelijktijdig met het melkproduct.
Disolact lactase capsules kunnen geopend worden, zijn smakeloos en kunnen doorgeslikt of opgekauwd worden naar gelang uw voorkeur.

Waarschuwingen
Disolact en zwangerschap

Er zijn geen gegevens bekend over het gebruik van Disolact lactase of andere lactase-preparaten tijdens zwangerschap. Raadpleeg uw arts indien u tijdens uw zwangerschap Disolact lactase wilt gebruiken, deze heeft de medische kennis om u een gepast advies te geven.
Disolact lactase capsules zijn geschikt voor kinderen vanaf twee jaar. Indien zij nog niet goed capsules kunnen doorslikken raden wij aan de capsules open te draaien en de inhoud van de capsules over de voeding uit te strooien.
Galactosemie
Indien u lijdt aan galactosemie (een zeldzame aandoening) gebruikt u dan in geen geval Disolact lactase. Door het omzetten van lactose in glucose en galactose zullen uw klachten toenemen. Raadpleeg uw arts of diëtist voor een passend advies.
Diabeet?
Let op! Door het gebruik van Disolact lactase zal de lactose zich nu (normaal) omzetten in onder andere glucose. Zoals u weet heeft dit laatste direct invloed op uw bloedsuiker-spiegel. Overleg daarom voordat u Disolact lactase gaat gebruiken met uw diabetes verpleegkundige of behandelend arts.

Ingredienten

Ingrediënten:
Lactase, vulstof (colloïdaal siliciumdioxide), capsule (gelatine).

Samenstelling: Per capsule:
Inhoud (opti-lactase P) 10000 FCC.
Hulpstoffen:
Colloïdaal siliciumdioxide, gelatine.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Disolut Disolact Lactase Extra Forte Capsules 40CP?

Meer uit ons assortiment