Hoofdpagina>Babyverzorging>Babyflessen en drinkbekers>Baby drinkbeker

Difrax Rietjesbeker Anti-Lek 1ST

Voorkomt knoeien als een kind aan het rietje zuigt.

8,99
  • Merk:  Difrax 
  • Inhoud: 1ST
  • EAN: 8711736929603
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
De Difrax Rietjesbeker Anti-Lek is speciaal ontwikkeld om kinderen vanaf ca. 12 maanden te leren drinken uit een (rietjes) beker om zo nieuwe zuig- en slikbewegingen aan te leren. Deze beker heeft een speciale anti-lek functie die knoeien voorkomt als een kind aan het rietje zuigt. Zodra het kind aan het rietje zuigt, gaat deze open en komt er drinken doorheen. Als dit niet gebeurt, laat het rietje ook geen drinken door. Ook moet de beker tijdens het drinken rechtop gehouden worden. Dit draagt tevens bij aan het leren van een nieuwe drinkhouding voor het kind.
De beker is afsluitbaar door het deksel dat erop zit. Deze deksel sluit geheel over het rietje heen, waardoor de beker hygiënisch vervoerd kan worden. De vorm van de beker is smal gemaakt, zodat kinderhanden hem goed vast kunnen houden.

Voor het onderhoud dient het rietje en de deksel direct na gebruik te worden gedemonteerd. Gebruik de speciale bijgeleverde rager om de kleine onderdelen schoon te maken. De beker en het rietje zijn vaatwasserbestendig – plaats de beker in het bovenste vak en de kleine onderdelen in het bestekbakje.

Deze unieke, gepatenteerde rietjesbeker is ontwikkeld in samenwerking met artsen.

Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Difrax Rietjesbeker Anti-Lek 1ST?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 48