Hoofdpagina>Babyverzorging>Babyflessen en drinkbekers>Baby drinkbeker

Difrax Anti Lekbeker 1ST

Een antilek beker met 2 standen

6,99
  • Merk:  Difrax 
  • Inhoud: 1ST
  • EAN: 8711736023134
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
De gepatenteerde vaatwasserbestendige Difrax antilek beker (250 ml) met twee standen voorkomt een knoeiboel als de beker valt. Dankzij deze beker, ontwikkeld in samenwerking met een artsenteam, leert een kindje nieuwe zuig- en slikbewegingen aan.
De antilek beker heeft een tweestanden ventiel: een slow flow ventiel (langzaam of voor vloeibare drankjes) en een fast flow ventiel (snel of voor dikke drankjes). Hierdoor hoeft een kindje minder hard te zuigen aan de beker. Het ventiel heeft dus een dubbele functie, door het ventiel om te draaien, gaat er respectievelijk veel of weinig vloeistof doorheen (fast / slow ventiel). Het ventiel is gemakkelijk eruit te halen en schoon te maken na gebruik. Ook na veelvuldig gebruik.
De beker heeft een speciale kegelachtige vorm en de tuit is dicht bij de rand geplaatst. Hierdoor hoeft een kindje zijn nek minder ver naar achter te buigen waardoor het drinken gemakkelijker gaat en de nek ontlast wordt. Ook slikken ze hierdoor minder lucht in en kunnen ze er de laatste slok met weinig moeite uit halen. De beker is voorzien van twee handvaten als los onderdeel, maar ook zonder de handvaten is de beker gemakkelijk vast te houden.

Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Difrax Anti Lekbeker 1ST?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 44