(Zeer)Droge huid
Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Huid>Huiduitslag>(zeer)droge huid

Derma Psor Huidbalsem 300ML

Natuurlijke behandeling van een extreem droge, schilferige en schubachtige huid

25,95
  • Merk:  Derma Psor 
  • Inhoud: 300ML
  • EAN: 8717755190758
  • Op voorraad:  19  stuks beschikbaar
  • Op zondag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen:
Een combinatie van natuurlijke werkstoffen blijkt al 25 jaar lang succesvol te zijn bij de verzorging van een extreem schilferige, extreem droge en extreem schubachtige huid.
Zo’n 500.000 mensen in Nederland tobben dagelijks met een extreem schilferige, extreem droge en extreem schubachtige huid. De plekken variëren van enkele kleine op het lichaam tot grote huiddelen. Kriebel, ongemak en irritatie, frustreren het leven van mensen. Omdat een dergelijke huid vaak langdurige verzorging nodig heeft en veel gangbare middelen òf niet prettig in gebruik zijn (vet c.q.kleverig), òf op langere termijn bijwerkingen kunnen opleveren, werd zo’n 25 jaar geleden een formule ontwikkeld met natuurlijke werkstoffen, prettig in gebruik, veilig en geschikt voor langdurige en onbeperkte toepassing. De Derma Psor huidbalsem bevat deze formule met natuurlijke werkstoffen en is nu zo’n 25 jaar succesvol op de markt. Een jubileum waardig, want de afgelopen 25 jaar is gebleken dat deze huidbalsem met natuurlijke werkstoffen een grote hulp is bij de verzorging van een extreem schilferige, droge en schubachtige huid.
Deze weldadige, verzachtende en prettig in gebruik zijnde huidbalsem, die in de loop der jaren een trouwe groep gebruikers heeft verzameld, bevat de volgende formule van natuurlijke werkstoffen:
HONING, CALENDULA OLIE, MACADAMIA OLIE, ALOE VERA, SHEA BUTTER, OLIJFOLIE, WEEGBREE, PANTHENOL (vit. b5), VITAMINE A EN E, BIJENPOLLEN, BIJENPROPOLIS, TEA TREA OLIE, CHITOSAN, BISABOLOL, ALLANTOINE.
Het blijkt dat de som van het totaal beter werkt bij deze natuurlijke werkstoffen dan de enkelvoudige vorm van deze werkstoffen. Het zogenaamde synergetisch effect! De Derma Psor huidbalsem wordt aangevuld met een Shampoo en een Bad/Douchegel voor een optimaal resultaat.

Werking van de natuurlijke werkstoffen:
HONING: verzacht de huid enorm, zorgt voor herstel van een beschadigde huid, maakt de huid rustig.
CALENDULA OLIE: een verzachtende, huidherstellende olie, die goed werkt bij een beschadigde huid.
MACADAMIA OLIE: maakt de huid zeer zacht, werkt kalmerend op een geirriteerde huid en geeft een goede huidbescherming.
ALOE VERA: een sterk werkende huidherstellende plant, kalmeert de huid, werkt hydraterend en geeft de huid rust.
SHEA BUTTER: maakt de huid zacht en soepel en zorgt voor een goede hydraterende werking. Een echt helende boter!
OLIJFOLIE: werkt zeer verzachtend bij kloven in de huid, droge schrale huidgedeelten, eeltplekken en een schilferige huid.
WEEGBREE: zorgt voor herstel van een beschadigde huid.
PANTHENOL: een vitamine (b5) die zorgt voor een snel herstel van een beschadigde huid.
VITAMINE A EN E: van oudsher 2 belangrijke huidvitaminen. Vitamine A: zorgt voor bescherming en herstel van de huid en is een goed anti-oxidant. Vitamine E: zorgt voor een goede doorbloeding van de huid, waardoor de voedingsstoffen beter de huidcellen bereiken. BIJENPOLLEN: bevatten alle belangrijke vitaminen en mineralen in een natuurlijke goed opneembare vorm.
BIJENPROPOLIS: zorgt voor een biologisch evenwicht in de huid, waardoor de natuurlijke verdediging van de huid wordt geactiveerd.
TEA TREA OLIE: heeft een reinigende werking op de huid.
CHITOSAN: een stof uit de schillen van garnalen, met een opbouwende werking op de huidstructuur en een moisterizing effect.
BISABOLOL: brengt de huid tot rust.
ALLANTOINE: verzacht de huid en vermindert irritaties.

Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Derma Psor Huidbalsem 300ML?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 100