Bestel nu
0
€ 0,00
Depend Slip Classic Extra Plus 30ST
Depend Slip Classic Extra Plus 30ST

Depend Slip Classic Extra Plus 30ST

32,13
  • Merk: Depend
  • Inhoud: 30ST
  • EAN: 5029053535906
  • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
  • Op voorraad:  46  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!

×

Productbeschrijving

Zeer absorberend en met een comfortabele pasvorm die optimaal beschermt

Algemeen
De Depend Slip Classic Extra Plus zijn comfortabele incontinentie slips die zeer absorberend en beschermend zijn. Ze zorgen voor een droog gevoel en geven vocht geen kans. Bovendien worden vervelende geurtjes en irritatie tegengegaan. Voor een schoon en droog gevoel.

Goed zittende incontinentieslip
De Depend Slip Classic is een combinatie van een verband en beschermend ondergoed. De buitenkant is ademend en van een soort katoenachtige stof. Het is een verband waaraan heupelastieken zitten, die je met behulp van een knoop losmaakt en weer vastmaakt aan het verband. Daardoor is een gang naar het toilet gemakkelijk, u hoeft niet eerst alles helemaal uit te doen. Ook een verschoning halverwege de dag is hierdoor eenvoudig.

De zijkanten van uw benen/billen zijn door de elastieken open: hierdoor wordt de huid niet constant afgesloten door een verband en kan de huid dus gewoon blijven ademen. De zachte elastieken snijden niet in de huid, maar zorgen er wel voor dat een zijkantlekkage niet voor zal komen.

Geen zorgen over doorlekken
Het verband van de Depend Slip Classic heeft een goed absorberende kern. Door de hoge mate van absorptie zal u zich zekerder voelen en kan u er gerust van zijn dat vocht geen kans krijgt. De geurtjes worden geneutraliseerd en u wordt urenlang beschermd. Daardoor hebt u een droog, veilig gevoel. En dat is belangrijk bij incontinentie.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist