Hoofdpagina>Vitamines>Foliumzuur

Davitamon Foliumzuur En Vitamine D Smelttabletten 84TB

Bij kinderwens en zwangerschap

Korting 15%
10,24 8,70
  • Merk:  Davitamon 
  • Inhoud: 84TB
  • EAN: 8710537707120
  • Op voorraad:  37  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Davitamon Foliumzuur met Vitamine D3 is speciaal ontwikkeld voor vrouwen die zwanger willen worden of zwanger zijn. Het voorziet in de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid extra foliumzuur en vitamine D3 zoals geadviseerd wordt door de Gezondheidsraad. In het verdere verloop van de zwangerschap blijft de behoefte aan foliumzuur verhoogt ter ondersteuning van de ontwikkeling van de baby en om bij te dragen aan de vorming van de placenta en de rode bloedcellen. Wanneer u zwanger bent adviseert de Gezondheidsraad om naast de normale voeding dagelijks 10 microgram extra vitamine D in te nemen. Goed voor de botaanmaak* en de ontwikkeling van de baby**. De vorming van rode bloedcellen*** en de placenta****.

*Vitamine D3
**Foliumzuur (vitamine B11)
***Foliumzuur (vitamine B11)
****Foliumzuur (vitamine B11)

Dosering
1 smelttabletje per dag, smelt op de tong, inname zonder water, bij voorkeur tijdens of na de maaltijd. Geadviseerd wordt om met Davitamon Foliumzuur met vitamine D te starten vanaf het moment dat met de anticonceptie gestopt wordt, zodat tijdig in de behoefte aan foliumzuur voorzien wordt. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn

Waarschuwingen
Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben. aanbevolen dosering niet overschrijden. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren. Bij kamertemperatuur (15-25 graden Celsius) op een droge en donkere plaats bewaren.

Ingredienten

 

Ingredienten
Zoetstoffen: mannitol, sucralose, maïszetmeel, vitamines, aroma, antiklontermiddel: magnesiumstearaat.

Samenstelling
Per dagdosering van 1 smelttabletje: vitamine B11 / foliumzuur (foliumzuur) 400µg 200% ADH, vitamine D3 (cholecalciferol) 10µg 200% ADH.

 

ADH= aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Davitamon Foliumzuur En Vitamine D Smelttabletten 84TB?