Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Alle supplementen per onderwerp>Overig>Gal & lever

Cynarus Cypar Artisjok 320mg Capsules 30CP

Voor een goede spijsvertering

9,95
  • Merk:  Cynarus 
  • Inhoud: 30CP
  • EAN: 8715056004309
  • Op voorraad:  2  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Gebruik Cypar Artisjok Capsules voor een gezonde spijsvertering. Deze hooggeconcentreerde artisjokcapsules helpen snel bij een vol gevoel in de maag. Cypar Artisjok Capsules ondersteunt een goede vetverbranding en zorgt voor een goede lever- en galfunctie.

Dosering
Tweemaal daags 1 capsule bij de maaltijd met water innemen (niet kauwen). Bij een vol gevoel in de maag na het eten, adviseren wij u om 2 capsules gelijktijdig in te nemen voor of tijdens de maaltijd.

Lees voor het gebruik de gebruiksaanwijzing.

Vragen & Antwoorden
Klopt het dat deze chloresterol verlagend zijn?

Het hoofdingredient van dit product is Artisjok. Waarvan bekend is dat het goed is voor de spijsvertering. Het helpt bijvoorbeeld bij een vol gevoel in de maag, het ondersteunt een goede vetverbranding en ondersteunt ook de lever- en galfunctie. Door de ondersteuning van de leverfunctie kan ervoor zorgen dat het cholesterol gehalte daalt. Cholesterol wordt namelijk in de lever aangemaakt. Bij het bestrijden van te veel cholesterol moeten we dus zorgen dat de leverfunctie optimaal werkt.

Ook is er bekend dat artisjok een remming veroorzaakt van enzymen die betrokken zijn bij de cholesterolsynthese. Het is dus wel degelijk waar dat deze capsules kunnen zorgen voor een verlaging van cholesterol. (300 mg, 3 keer per dag.)

 

Naast artisjok zijn ook supplementen met policosanol, knoflook, vitamine B3, Chitosan, Curcumin, Gugulipid, Groene thee, Vitamine E, Soja poeder en Selenium.

Een supplement wat veel van deze stoffen in 1 tablet heeft is Davitamon actifit 50+ Cholesterol. http://www.deonlinedrogist.nl/davitamon-actifit-cholesterol-tabletten-p-1330.html.

Ik ben vegetarier en vraag me af of de capsule van gelatine is?

De samenstelling van Cypar Artisjok is als volgt:

Cypar is gemaakt van de grondbladeren van de Cynara scolymus .

Samenstelling:

gedroogd artisjokbladextract 320 mg

lactose 93,000 mg

talcum (talk) 10,000 mg

gelatine 81,106 mg

magnesium stearaat 20,000 mg

silica 17,000 mg

titaandioxide (wit)(E 171) 1,552 mg

indigocarmijn (blauw) (E 132) 0,049 mg

chinoline geel (E 104) 0,033 mg

sodium 0,050 mg

Cypar is vrij van zout, gist, gluten en zetmeel. Cypar bevat 0,1 gram koolhydraten en is tevens geschikt voor gebruik door diabetici.

De capsules bevatten dus inderdaad gelatine maar zoals uzelf al aangeeft kunt u zonder problemen alleen de inhoud gebruiken. Probeer dit wel op te lossen in wat water (voor zover mogelijk).

 

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Cynarus Cypar Artisjok 320mg Capsules 30CP?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 99