9367.526 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Darm supplementen>Darmreiniging supplementen

Cruydhof Aloe Care Vitadrink Original 500ML

Een verantwoorde ondersteuning van darm en maag

9,90
  • Merk:  Cruydhof
  • Inhoud: 500ML
  • EAN: 8713589010507
  • Op voorraad:  16  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Cruydhof Aloe Care Vitadrink Original 500ml kan voor zeer veel ondersteunende doeleinden gebruikt worden. Het ondersteunt op natuurlijke wijze de spijsvertering. Als gezondheidsdrank is het sap van de Aloë Vera plant heel populair in onder andere USA en Engeland, omdat er veel positieve eigenschappen aan toegeschreven worden: geeft meer energie, zorgt voor een goede spijsvertering, heeft zuiverende eigenschappen en een reinigende werking op maag en darmen. Deze eigenschappen kunnen ook van belang zijn voor gewrichten, spieren, maar ook wanneer maag, darmen en lymfeklieren niet optimaal werken.
Veel mensen nemen elke dag voor het ontbijt een eetlepel Aloë Juice met een beetje water of vruchtensap. Dan is het nuttig om de Juice even door de mond en tussen de tanden door te spoelen voor het inslikken. Het schijnt een positieve werking op het tandvlees te hebben.

Hoe te gebruiken?
Als kuur (gedurende 3-6 weken) voor elke maaltijd 2 à 3 eetlepels; eventueel met wat water of vruchtensap. Daarna als onderhoudsdosis dagelijks voor het ontbijt 1 eetlepel of meer, al naar behoefte. Kinderen al naar gelang leeftijd enkele theelepels. Zwangere vrouwen: de Juice bij voorkeur gebruiken in overleg met arts of therapeut. Voor babies met huidproblemen in overleg met consultatiebureau of arts/therapeut.
Minder dan 1% van de gebruikers kan een allergische reactie verwachten; dan stoppen met gebruiken en arts of therapeut raadplegen.

Etiket

Ingredienten:
Ingredienten: Aloe Barbadensis (Aloe Vera) sap, conserveringsmiddel (Kalium Sorbaat), anti-oxydant (L-ascorbinezuur)


Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Cruydhof Aloe Care Vitadrink Original 500ML?

Meer uit ons assortiment