Bestel nu
0
€ 0,00
Comvita Manukahoning UMF 15+ 250GR
Comvita Manukahoning UMF 15+ 250GR
Comvita Manukahoning UMF 15+ 250GR 1

×

of

Comvita Manukahoning UMF 15+ 250GR

82,21

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  • Merk: Comvita
  • Inhoud: 250GR
  • EAN: 9400501005558
Productbeschrijving

Hoogwaardige manukahoning uit Nieuw-Zeeland

Algemeen
Comvita UMF 15+ Manukahoning wordt geproduceerd in Nieuw-Zeeland en bevat unieke plantfenolen die van nature aanwezig zijn in de honing uit de nectar van de Manuka plant, wat van nature groeit in Nieuw-Zeeland.

Manukahoning staat bekend om zijn unieke eigenschappen. Nieuw-Zeeland UMF Grade Manuka Honing staat hoog aangeschreven en zijn reputatie blijft groeien.

Comvita is 's werelds grootste fabrikant van premium kwaliteit UMF manukahoning. Comvita UMF 15+ Manukahoning is gegarandeerd minstens UMF 15. Comvita Manukahoning staat voor zuiverheid en kwaliteit.

UMF® = ‘Unique Manuka Factor’.
Het UMF-gradatiesysteem heeft twee belangrijke componenten:
1. De garantie dat ieder product met het UMF-label originele Manuka is;
2. Een systeem om de gradatie/kwaliteit en stabiliteit van de Manuka weer te geven. Hoe hoger de factor, hoe hoger de werking van de honing. De kwaliteit is opgebouwd uit het gehalte van 3 natuurlijke bestanddelen DHA (Dihydroxyacetone), MGO (methylglyoxal) en Leptosperin.

Een onderdeel van het officiële gradatiesysteem van de UMF Honey Association is de meting van het MGO-gehalte. In onderstaande tabel ziet u hoe het MGO-gehalte en de UMF zich tot elkaar verhouden:

UMF MethylGlyOxal level MG rating
5+≥ 83 mg/kg83+
10+≥ 263 mg/kg263+
15+≥ 514 mg/kg514+
20+≥ 829 mg/kg828+
25+≥ 1200 mg/kg1200+


De UMF-vergelijking is de oudste en meest vertrouwde indeling van het systeem in de industrie. In tegenstelling tot MGO meet UMF ook de DHA (Dihydroxyacetone) en Leptosperin waarde in manukahoning. Zodoende wordt de kwaliteit gewaarborgd en weet u zeker dat het een zuivere, kwalitatief hoogwaardige manukahoning betreft. UMF is de geregistreerde naam en handelsmerk van de onafhankelijke UMF® Honey Association en mag enkel gebruikt worden door licentiehouders, die aan strenge voorwaarden voldoen op het gebied van kwaliteit, monitoring en auditing. Comvita is licentiehouder 1019.

Hoe te gebruiken?
Te gebruiken als een heerlijke spread, bijvoorbeeld op de boterham. Maar het is ook heerlijk in marinades. sauzen, dressings, smoothies, drankjes, koekjes en baksels. Manukahoning kan eventueel verwarmd of gekoeld worden.

Waarschuwingen
Honing is niet geschikt voor kinderen jonger dan 1 jaar.

Ingrediënten


100% Nieuw-Zeelandse manukahoning, UMF 15+.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist