9478.301 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Comvita Manukahoning Appelazijn 750ML

Gemaakt van zoete, zongerijpte Nieuw-Zeelandse appelen

Korting 10%
15,37 13,84
  • Merk:  Comvita
  • Inhoud: 750ML
  • EAN: 9400501004001
  • Op voorraad:  16  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Comvita Manukahoning Appelazijn is gemaakt van zoete zongerijpte Nieuw-Zeelandse appelen, gecombineerd met de unieke eigenschappen van manukahoning UMF 5+ en andere soorten honing. Deze appelen zijn op natuurlijke wijze gefermenteerd. Het gevolg is een aangenaam smakende azijn en bijzonder geschikt als culinaire ingrediënt te gebruiken. Appelazijn wordt van oudsher gebruikt vanwege haar gezonde eigenschappen. Zodra de verpakking wordt geopend, kan verdere fermentatie optreden, waardoor neerslag kan ontstaan. Dit is volledig normaal.

Manukahoning staat bekend om zijn unieke eigenschappen. Nieuw-Zeeland UMF Grade manukahoning staat hoog aangeschreven en zijn reputatie blijft groeien.

UMF® = ‘Unique Manuka Factor’.
Het UMF® gradatiesysteem heeft twee belangrijke componenten:
1. De garantie dat ieder product met het UMF-label originele Manuka is;
2. Een systeem om de gradatie/kwaliteit en stabiliteit van de Manuka weer te geven. Hoe hoger de factor, hoe hoger de werking van de honing. De kwaliteit is opgebouwd uit het gehalte van 3 natuurlijke bestanddelen DHA (Dihydroxyacetone), MGO (methylglyoxal) en Leptosperin.

Naast het officiële gradatiesysteem van de UMF Honey Association wordt ook het MGO-gradatiesysteem gebruikt. In onderstaande tabel hebben we beide kwaliteitssystemen meegenomen:

UMF MethylGlyOxal level MG rating
5+≥ 83 mg/kg83+
10+≥ 263 mg/kg263+
15+≥ 514 mg/kg514+
20+≥ 829 mg/kg828+
25+≥ 1200 mg/kg1200+
UMF® is de geregistreerde naam en handelsmerk van de onafhankelijke UMF® Honey Association en mag enkel gebruikt worden door licentiehouders, die aan strenge voorwaarden voldoen op het gebied van kwaliteit, monitoring en auditing.
Comvita is licentiehouder 1019.

Hoe te gebruiken?
Om een heerlijke drank te maken, meng een eetlepel Comvita Manuka Honing Appelazijn met water en voeg citroen toe naar smaak. In de zomer kunt u er ijs en een takje munt aan toevoegen. In de winter kunt u gebruik maken van warm water. Comvita Manuka Honing Appelazijn kunt u ook als basis voor een saladedressing gebruiken. Goed schudden voor gebruik.

Ingredienten

Gefermenteerd Appelcider azijn (80%), met rauwe, natuurlijke honing (20%) - een combinatie van UMF 5+ Manuka Honing en andere soorten honing. Geschikt voor vegetariërs. 

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Comvita Manukahoning Appelazijn 750ML?

Meer uit ons assortiment