Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Lipverzorging>Lipblaasjes>Lipblaasjes patch

Compeed Lipblaasjes Patch 15ST

Camoufleert en pakt aan

Compeed Lipblaasjes Patch 15ST
10,24
  • Merk:  Compeed
  • Inhoud: 15ST
  • EAN: 3574660277364
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
De Compeed lipblaasjes patch is een revolutionaire, onzichtbare patch met het ingredient ultra dun hydrocolloid-075 dat lipblaasjes vanaf het begin tot het eind behandelt. Pakt aan en camoufleert!

De patch:

- vermindert het branderige gevoel en de kriebel
- bevordert een sneller herstel
- discreet
- helpt besmetting en tweede infectie voorkomen

Hoe werkt het?
Dankzij de vlindervormige applicator (waarvoor eveneens patent is aangevraagd) hoeft u het lipblaasje niet aan te raken. Hierdoor elimineert de Compeed lipblaasjes patch het risico van verspreiding. Als u de patch eenmaal hebt aangebracht, bedekt deze het lipblaasje en sluit ze af. De patch geneest het lipblaasje tijdens alle fases van de uitbraak. De patch:

De inhoud van de verpakking
De verpakking is klein, onopvallend en gemakkelijk mee te nemen.
Elke verpakking van de Compeed Lipblaasjes Patch bevat 15 patches. Hiermee kunt u één uitbraak van het lipblaasje behandelen. Er zit ook een klein spiegeltje in de verpakking, waarmee u de patch gemakkelijker kunt aanbrengen en een gebruiksaanwijzing. De verpakking is klein, onopvallend en gemakkelijk mee te nemen.

Hoe te gebruiken?
U kunt de Compeed Lipblaasjes Patch vanaf de eerste tekenen van de uitbraak (dat is meestal een tintelend gevoel rond de mond) aanbrengen en de patches blijven gebruiken totdat de huid aan het eind van de uitbraak volledig is hersteld. Was uw handen voor het aanbrengen. De patch moet op de schone, droge huid worden aangebracht. Gebruik de patch niet in combinatie met een crème, want dan blijft de patch niet op de huid plakken. Volg de bij het product geleverde gebruiksaanwijzing.

Vragen & Antwoorden
Waar bestaat dit product uit?

De compeed lipblaasjes is een nauwelijks voelbare, ultra dunne, onzichtbare pleister, die direct verlichtend werkt en korstjes helpt voorkomen. Het virus kan niet makkelijk worden overgedragen en er kan zelfs make-up over aangebracht worden.

De werkzame stof is Hydrocolloid-075. Hydrocolloid deeltjes zorgen voor het absorberen van wondvocht en creëren een laagje. Voordelen:

 -beschermt de wond

-gaat korstvorming tegen

 

Productreviews (1 reviews)

Isa *

5 januari 2019

Ik heb deze altijd huis om te gebruiken bij de eerste tekenen, niet echt onzichtbaar maar wel toch discreet

* Deze review is geplaatst door een klant die dit product bij ons heeft gekocht.

Reviews 1 - 10 van 1

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Compeed Lipblaasjes Patch 15ST?

Meer uit ons assortiment