Hoofdpagina>Eten & drinken>Medische voeding>Voeding in poedervorm

Clinutren Mix Kalkoen Groenten 450GR

Dieetvoeding voor medisch gebruik

14,19

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

 • Merk:  Clinutren
 • Inhoud: 450GR
 • EAN: 3401244825560
  Productbeschrijving

  Algemeen
  Clinutren® Mix is een vervanging van een hoofdmaaltijd, bron van eiwitten. Dieetvoeding bij ondervoeding of risico op ondervoeding. Geschikt voor personen met kauwproblemen.

  Hoe te gebruiken?
  Bereiding van een portie: Los de inhoud van een zakje van 75g op in 140 ml water voor het bereiden van een portie van 215g gereconstitueerd product. Volg de volgende bereidingswijzen. Met kokend water: Giet de inhoud van een zakje Clinutren® Mix in een kom. Giet het kokend water langzaam bij het poeder en roer zachtjes tot het mengsel de gewenste consistentie van een puree heeft bereikt. Afdekken en 5 à 6 minuten laten rusten. Opnieuw roeren. Clinutren® Mix is klaar voor gebruik. Onmiddellijk opdienen.

  In de magnetron: Giet Clinutren® Mix bij het koude water en roer. Voor één portie, verwarm op een gemiddelde van 500W gedurende 1min30 à 2 minuten. Uit de magnetron halen en opnieuw roeren. Clinutren® Mix is klaar voor gebruik. Onmiddellijk opdienen.

  Het is aanbevolen Clinutren® Mix te bereiden net voor de consumptie.

  Waarschuwingen
  Belangrijk bericht: Gebruiken onder medisch toezicht. Orale bijvoeding voor patiënten ouder dan 3 jaar. Niet geschikt om als enige voedingsbron te gebruiken.

  Clinutren Mix komt niet standaard in aanmerking voor vergoeding.

  Ingredienten

  Rijstmeel, gedehydreerde groenten (aardappelen 13,9%, doperwten 2%, tomaat 1,5%), zonnebloemolie, erwteneiwit, glucosestroop, gedehydreerd kalkoenvlees 5,8%, magere melkpoeder, aroma's (bevat selderij), griesmeel, zout, witte peper, voedingszuur (E330), vitamines (C, niacine, E, pantotheenzuur, B6, B2, A, foliumzuur, K, biotine, D, B12), kleurstof (bèta-caroteen), antioxidant (E306), mineralen (mangaansulfaat, kaliumjodide). Bevat mogelijk ei en tarwe.

  Allergeneninformatie
  selderij, melk, gluten, selderij
  Mogelijk sporen van eieren.

  Informatie folder

  Heeft u een vraag over Clinutren Mix Kalkoen Groenten 450GR?

  Meer uit ons assortiment