Hoofdpagina>Eten & drinken>Medische voeding>Voeding in poedervorm

Clinutren Mix Kalfsvlees Broccoli 450GR

Dieetvoeding voor medisch gebruik

85,14 *

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

Prijs per 6 stuks is 85,14. De prijs per stuk is 14.19
  • Merk:  Clinutren
  • Inhoud: 450GR
  • EAN: 3401244811952
  • * Let op! Dit product verkopen wij per 6 stuks. Geen losse verkoop mogelijk.
Productbeschrijving

Algemeen
Clinutren® Mix is een vervanging van een hoofdmaaltijd, bron van eiwitten. Dieetvoeding bij ondervoeding of risico op ondervoeding. Geschikt voor personen met kauwproblemen.

Hoe te gebruiken?
Bereiding van een portie: Los de inhoud van een zakje van 75g op in 140 ml water voor het bereiden van een portie van 215g gereconstitueerd product. Volg de volgende bereidingswijzen. Met kokend water: Giet de inhoud van een zakje Clinutren® Mix in een kom. Giet het kokend water langzaam bij het poeder en roer zachtjes tot het mengsel de gewenste consistentie van een puree heeft bereikt. Afdekken en 5 à 6 minuten laten rusten. Opnieuw roeren. Clinutren® Mix is klaar voor gebruik. Onmiddellijk opdienen.

In de magnetron: Giet Clinutren® Mix bij het koude water en roer. Voor één portie, verwarm op een gemiddelde van 500W gedurende 1min30 à 2 minuten. Uit de magnetron halen en opnieuw roeren. Clinutren® Mix is klaar voor gebruik. Onmiddellijk opdienen.

Het is aanbevolen Clinutren® Mix te bereiden net voor de consumptie.

Waarschuwingen
Belangrijk bericht: Gebruiken onder medisch toezicht. Orale bijvoeding voor patiënten ouder dan 3 jaar. Niet geschikt om als enige voedingsbron te gebruiken.

Clinutren Mix komt niet standaard in aanmerking voor vergoeding.

Ingredienten

Rijstmeel, gedehydreerde groenten (broccoli 8,5%, aardappelen 8,5%, ui 1,4%), zonnebloemolie, erwteneiwit, glucosestroop, magere melkpoeder, gedehydreerd kalfsvlees 5,7%, aroma's (bevat selderij), griesmeel, zout, voedingszuur (E330), vitamines (C, niacine, E, pantotheenzuur, B6, B2, A, foliumzuur, K, biotine, D, B12), kleurstof (bèta-caroteen), antioxidant (E306), mineralen (mangaansulfaat, kaliumjodide). Bevat mogelijk ei en tarwe.

Allergenen Informatie
selderij, melk
Mogelijk sporen van eieren, tarwe en gluten.

Informatie folder

Heeft u een vraag over Clinutren Mix Kalfsvlees Broccoli 450GR?