9478.051 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Clearblue Onestep 1 Zwangerschapstest 1ST

Clearblue is een eenvoudige, gebruiksvriendelijke zwangerschapstest

Korting 28%
8,99 6,50
  • Merk:  Clearblue
  • Inhoud: 1ST
  • EAN: 5011321845305
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Dit product vandaag nog in huis? Dat kan op werkdagen als u voor 11.00 bestelt. Kies voor de optie 'Vandaag nog in huis' bij het afrekenen.

Algemeen
Clearblue is een eenvoudige, gebruiksvriendelijke zwangerschapstest waarmee u een duidelijk en nauwkeurig resultaat verkrijgt in slechts één minuut. U kunt de Clearblue test al uitvoeren vanaf de dag dat uw menstruatie zou moeten beginnen en op ieder willekeurig tijdstip van de dag. De Clearblue test is meer dan 99% nauwkeurig gebleken.

Hoe werkt het?
Werking

Wanneer u zwanger bent, produceert uw lichaam het zwangerschapshormoon hCG (human Chorionic Gonadotrophin). De hoeveelheid hCG in uw lichaam neemt toe aan het begin van een zwangerschap. Al vanaf de eerste dag van uw verwachte menstruatie is de Clearblue test in staat zeer kleine hoeveelheden van dit hormoon waar te nemen.

Gebruiksaanwijzing

voorbereiding
Wanneer u de test wilt gaan uitvoeren, opent u de folie-verpakking door deze op de aangegeven plaats open te scheuren. Neem het teststaafje uit de verpakking en verwijder de dop.

Uitvoeren
Houd het absorberende gedeelte van het teststaafje naar beneden gericht. Houd dit vervolgens gedurende 5 seconden in uw urinestraal. (U kunt ook wat urine opvangen in een schoon, droog bakje en hier het absorberende gedeelte van het teststaafje 20 seconden in houden).
Haal het teststaafje met het uiteinde nog steeds naar beneden uit de urinestraal. U kunt nu desgewenst de dop weer aanbrengen.
Het resultaat kan na één minuut worden afgelezen. Een blauw lijntje in het ronde venster geeft aan dat de test correct is uitgevoerd en voltooid is.

Aflezen
Als een lijntje in het vierkante venster is verschenen, dan bent u zwanger.
Is er geen lijntje verschenen in het vierkante venster, dan bent u niet zwanger.

Vragen & Antwoorden
Kun je een zwangerschapstest doen zodra je seks hebt gehad?

Nee. Het duurt zo’n zes tot zeven dagen nadat een eicel werd bevrucht (nadat je gemeenschap hebt gehad) voordat je lichaam het zwangerschapshormoon (hCG) gaat produceren en nog enkele dagen langer voordat het niveau hoog genoeg is om door een zwangerschapstest te kunnen worden waargenomen. Clearblue-zwangerschapstesten kunnen worden gebruikt vanaf vier dagen voordat je ongesteld zou moeten worden, maar de hoeveelheid zwangerschapshormoon in je urine kan nog te laag zijn om te worden waargenomen. Als je dus vroeg test en het resultaat is ‘Niet zwanger’, dan raden we je aan nog eens te testen op de dag dat je ongesteld zou moeten worden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Clearblue Onestep 1 Zwangerschapstest 1ST?

Meer uit ons assortiment