DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Chilly

Chilly, voor de intieme verzorging. Bekijk hier het complete assortiment. Lees meer
  • Chilly Delicate Vochtige Intiemtissues 12ST

    Chilly Delicate Vochtige Intiemtissues | 12ST

    Voorraad: > 50
    4,15

Chilly intiemverzorging

Chilly is de specialist in intiemverzorging en afkomstig uit Italië waar Chilly al jaren te koop is. Chilly biedt een complete range producten in de verzorging voor de intieme zone. De producten van Chilly zijn geschikt voor dagelijks uitwendig gebruik en verkrijgbaar in drie varianten wasemulsie (voor onder de douche) en drie varianten intiemtissues (voor onderweg). Chilly is hypoallergeen, zeepvrij en gynaecologisch getest. U kunt Chilly dus veilig elke dag gebruiken.

Chilly intieme wasemulsie

Chilly heeft drie soorten intieme wasemulsies op de markt gebracht. Wat is het verschil tussen deze wasemulsies?

Chilly Gel beschermt u elke dag en geeft u de langdurige sensatie van intieme frisheid dankzij de toevoeging van natuurlijke menthol. Gaat onaangename geurtjes tegen en Is tevens voor mannen geschikt.
Chilly Delicate is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en vaginale slijmvliezen. Zacht, mild en met een verzorgende werking.
Chilly Protect heeft een antibacteriële werking en beschermt actief tegen invloeden van buitenaf.

Alle Chilly wasemulsies zijn hypoallergeen en helpen de natuurlijke balans van de vaginale slijmvliezen te beschermen. Bovendien zijn de wasemulsies goedgekeurd door de vereniging voor gynaecologen.

Chilly intiemtissues

Naast de wasemulsies heeft Chilly ook intiemtissues in het assortiment. Verkrijbaar in dezelfde varianten als de wasemulsies, maar met andere voordelen: de intiemtissues zijn makkelijk mee te nemen en kunnen door het toilet worden doorgespoeld.

Chilly Ontharingsproducten

Wist u al dat Chilly ook ontharingsproducten in het assortiment heeft? Bij De Online Drogist vindt u Chilly ontharingsproducten voor het gezicht in de webwinkel.

Chilly ontharingscrème voor het gezicht is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Dit product verwijdert alle ongewenste haartjes (inclusief korte haartjes) op effectieve wijze. De formule is verrijkt met shea butter en wilde rozenolie, ingrediënten die voedend en verzachtend voor de gevoelige huid zijn.
Chilly ontkleuringscrème is ook geschikt voor de gevoelige huid. De ontkleuringscrème laat ongewenste haartjes minder opvallen en maakt de huid aangenaam zacht dankzij de toevoeging van shea butter.
Chilly harsstrips zijn verkrijgbaar in twee varianten, namelijk voor de normale huid en voor de gevoelige huid. De harsstrips voor het gezicht zorgen voor een langer gladde huid, doordat de haartjes met wortel en al verwijderd worden. De bijgeleverde nabehandelingsdoekjes verkoelen en verzachten de huid.