DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023

Chiline

Chiline helpt overgewicht en vetophopingen op moeilijke plaatsen tegen te gaan.Lees meer
 • Chiline Maxislim Fatburner Capsules 60CP
  Gratis verzending

  Chiline Maxislim Fatburner Capsules | 60CP

  (2)
  Voorraad: 10
  30,80
 • Chiline Maxislim Fatburner Capsules 120CP
  Gratis verzending

  Chiline Maxislim Fatburner Capsules | 120CP

  (2)
  Voorraad: 27
  51,30

Chiline afslankproducten

Chiline is speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van het vetmetabolisme. Chiline kan u helpen overtollige kilo's te verliezen en plaatselijke vetophopingen (waaronder cellulite) te verminderen.

De producten van Chiline zijn op basis van Rode Peperextract en Citrus Aurantium (bittersinaasappel). Deze natuurlijke ingrediënten staan erom bekend het vetmetabolisme te versnellen waardoor ze ondersteunend werken bij gewichtsverlies. Chiline heeft meerdere producten die een steentje kunnen bijdragen op dat vlak. Eén van deze producten is Chiline Maxislim.

Chiline Maxislim, voor een verhoogde vetverbranding

Wanneer u last heeft van hardnekkig vetweefsel op bepaalde plaatsen (waaronder buik, heupen, dijen en billen), kunt u Chiline Maxislim Fatburner gebruiken om deze plaatselijke vetophopingen tegen te gaan. Chiline Maxislim Fatburner bevat een mix aan actieve natuurlijke bestanddelen waaronder chilipeper, dat bijdraagt tot gewichtsverlies en het vetmetabolisme helpt verhogen.

Het chilipeper-extract is tot 4x krachtiger aan Capsaïcine. Samen met Citrus Aurantium-extract, met hoogwaardig Synephrine, helpt Chiline Maxislim het vetmetabolisme te verhogen. Citrus aurantium ondersteunt de afbraak van vetten in het lichaam. De formule is aangevuld met vitamine B12, ter vermindering van vermoeidheid tijdens de afslankperiode. Het aminozuur L-Carnitine en een rheum-extract helpen een regelmatige stoelgang te behouden. Cichorium, met inuline, ondersteunt de detoxfuncties en helpt bij het afslanken tijdens een afslankdieet.

Chiline Maxislim is ook geschikt om cellulite te verminderen

Cellulite, ook wel sinaasappelhuid genoemd, komt veelvuldig bij vrouwen voor. 9 van de 10 vrouwen heeft er last van. Bij mannen komt cellulite veel minder voor. De huid van een vrouw is anders dan die van mannen. Dit heeft te maken met een andere verdeling in de huid van spierweefsel, vetweefsel en bindweefsel.

Cellulite herkent u aan kuiltjes en bobbeltjes in de huid, die meestal op de billen, dijen of benen voorkomen. Oftewel; de plaatsen waar bij vrouwen de meeste vetcellen zijn opgeslagen. Cellulite komt zowel bij slanke als volslanke vrouwen voor.

Deze kuiltjes en bobbeltjes zijn hardnekkig, maar gelukkig kunt u wel maatregelen nemen om cellulite te verminderen. Eén van de oorzaken van cellulite is veelvuldig stilzitten. Maar ook ongezonde, suikerrijke voeding kan cellulite verergeren. Stress, alcohol- en medicijngebruik zijn ook factoren die van invloed kunnen zijn op het ontstaan van cellulite. Door veel te bewegen, voldoende water te drinken en gezond te eten kunt u voorkomen dat cellulite verergerd wordt. Daarnaast kunt u ter aanvulling op een gezonde levensstijl Chilne Maxislim gebruiken om cellulite te verminderen. Chiline Maxislim helpt het vetmetabolisme te versnellen en plaatselijke vetophopingen tegen te gaan.